Ο απολογισμός του Ιάκωβου Στράτα για τον Ξάνθο Πάτμου

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 09 Μαϊος 2022

Ο προπονητής του Ξάνθου Πάτμου Ιάκωβος Στράτας έκανε τον απολογισμό της ομάδας, που τερμάτισε στη δεύτερη θέση στον όμιλο νήσων της Β' Κατηγορίας.

Αναλυτικά:

''Τέλος σε μια χρονιά που μόνο καλά έφερε στο νησί και την ομάδα μας. 2η θέση στο πρωτάθλημα μετά από πολλά χρόνια, καλύτερο +/- στο πρωτάθλημα με 47 γκολ υπέρ και 22 κατά, καλύτερη έδρα στο πρωτάθλημα με μόλις 1 ήττα και 7 νίκες.

12 διαφορετικούς σκόρερ, 0 κόκκινες, 0 ποινές, 5 συμμετοχές αθλητών under 16 ετών, 11 αθλητές under 16 ετών κοντά μας στις προπονήσεις. Μέσος όρος ηλικίας ομάδας κάτω των 30 και αυτά είναι μερικά από αυτά που αξίζει να καμαρώνουμε ότι πετύχαμε φέτος σαν ομάδα .

Να δώσω συγχαρητήρια και από εδώ στην ομάδα του Καλυμνιακού για την κατάκτηση του τίτλου και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια στην Α κατηγορία.
Να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος για την προσπάθεια τους γιατί μόνο εμείς που το ζούμε ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι όλο αυτό  Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο μας που όπου τον χρειαστήκαμε ήταν εκεί και μας στήριξε από την αρχή μέχρι το τέλος στην προσπάθεια που κάναμε Και τέλος ένα μεγάλο μπράβο στα Λιοντάρια μου για τις θυσίες που έκαναν για την αφοσίωση και την προσπάθεια τους μέχρι το τέλος της σεζόν με έκαναν πραγματικά περήφανο που ήμουν προπονητής τους γι αυτή τη σεζόν όχι μόνο για το ταλέντο τους αλλά και για το ήθος τους σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας!!! Ραντεβού του χρόνου'!

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.