Συγχαίρουν τον Ηρακλή 2000

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 09 Μαϊος 2022

Ο Ηρακλής 2000 κατέκτησε πανάξια τον τίτλο στο πρωτάθλημα των κορασίδων και οι ομάδες της Δωδεκανήσου τον συγχαίρουν για την επιτυχία του. Η ομάδα της Καρδάμαινας από 13 έως 15 Μαΐου θα πάρει μέρος στα προκριματικά του πανελλήνιου πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο. Ιδού και οι ανακοινώσεις των συλλόγων (Γ.Σ. Διαγόρας, Έσπερος Κω, Ακαδημία Καλύμνου, Ιπποκράτης Κω, Φοίβος Κω, Δόξα Καρδάμαινας, Ε.Α.ΚΑ, Α.Ε Δικαίου).

Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ: «Η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του Γ.Σ. Διαγόρας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στις αθλήτριες του Α.Σ. Ηρακλής 2000 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος κορασίδων περιόδου 2021-22. Επίσης συγχαίρει την ομάδα κορασίδων της ακαδημίας μας για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο φάιναλ-φορ, που διεξήχθη με επιτυχία στην Κω. Πολλά συγχαρητήρια και στο τεχνικό team για την εξαιρετική δουλειά, που κάνει τα τελευταία χρόνια».

ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ: «Ο Α.Σ. Έσπερος Κω συγχαίρει τις κορασίδες και τους προπονητές του Ηρακλή 2000 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Δωδεκανήσου. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στα προκριματικά του πανελληνίου πρωταθλήματος»

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ: «Η Κάλυμνος Πρότυπη Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης (C.B.A.) συγχαίρει την ομάδα του Ηρακλή  2000 για την back to back κατάκτηση του πρωταθλήματος κορασίδων Δωδεκανήσου 2021-2022 και της εύχεται καλή πορεία στην προκριματική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος. Επίσης συγχαίρει και την ομάδα του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος για την συμμετοχή της στον τελικό, καθώς επίσης και τις ομάδες του Γ.Σ. Διαγόρας και της Α.Ε. Δικαίου για όλη την προσπάθεια τους»

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ: «Ο Α.Σ. Κώων Ιπποκράτης συγχαίρει τις κορασίδες και τους προπονητές του Ηρακλή 2000 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Δωδεκανήσου. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα προκριματικά του πανελλήνιου πρωταθλήματος». 

ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ: ''Ο Α.Σ. Φοίβος Κω συγχαίρει την ομάδα του Ηρακλή 2000, για την πανάξια κατάκτηση του πρωταθλήματος κορασίδων της περιόδου 2021-2022. Είναι πασιφανές ότι όταν υπάρχει ταλέντο και όρεξη για δουλειά καμιά έλλειψη γηπέδου μπορεί να σταματήσει την ανάπτυξη. Είναι πάνω από όλα μία νίκη του μπάσκετ και των ανθρώπων που καθημερινά αφιερώνουν κόπο και χρόνο στην Καρδάμαινα''.

ΔΟΞΑ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ: Ο Α.Σ Δόξα Καρδάμαινας συγχαίρει και δημόσια την ομάδα του Ηρακλή 2000 για την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα κορασίδων. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η ομάδα του χωριού μας δείχνει τέτοια αγωνιστική συνέπεια και πετυχαίνει τόσους μεγάλους στόχους. Καλή επιτυχία στα προκριματικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Ε.Α.ΚΑ: Το Δ.Σ της ΕΑΚΑ, η Προπονητική της Ομάδα, οι παίκτριες και οι παίκτες της συγχαίρουν την ομάδα του Ηρακλή 2000 και τα κορίτσια του Αποστόλη Γιασεμή για την απόκτηση του Πρωταθλήματος στην κατηγορία των Κορασίδων. Μία νίκη που αποκτά ιδιαίτερη αξία καθώς αναδεικνύει την ανάγκη δημιουργίας κλειστού γηπέδου, που θα καλύπτει σε ανθρώπινες συνθήκες τις ανάγκες όλων όσων ασχολούνται με το Μπάσκετ και αναδεικνύουν την ομορφιά του αθλήματος. Συγχαρητήρια σε όλους σας και καλή συνέχεια!!!

A.E ΔΙΚΑΙΟΥ: Το διοικητικό Συμβούλιο, οι αθλητές-αθλήτριες, οι προπονητές της Α.Ε. Δικαίου και η διαχείριση του www.ae-dikaioubc.gr, θέλουν να εκφράσουν τα θερμά συγχαρητήρια προς την ομάδα του Ηρακλή 2000  για την κατάκτηση του πρωταθλήματος κορασίδων Δωδεκανήσου 2021/2022 !

Σε μια ακόμα ιδιαίτερη σεζόν λόγω της πανδημίας, αλλά και της έλλειψης κλειστού γυμναστηρίου (πονεμένη ιστορία για τα χωριά μας …..), η επιτυχία αυτή είναι ένας μεγάλος άθλος !!! Καλή συνέχεια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα !

Και πάλι συγχαρητήρια από όλη την οικογένεια της Α.Ε. Δικαίου !!!

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.