Α.Ε Δικαίου, Ηρακλής 2000 και Αίολος απαντούν στον Έπαρχο

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2022

Η Α.Ε. Δικαίου, ο Ηρακλής 2000 και ο Αίολος Κεφάλου απαντούν στον έπαρχο Κω κ. Καμπάνη σχετικά με τα γήπεδα στα οποία δεν έχει η παραμικρή βελτίωση, παρά τις υποσχέσεις. Αναλυτικά, η ανακοίνωση των συλλόγων: ''Με ιδιαίτερη έκπληξη, και απογοήτευση, διαβάσαμε το δελτίο τύπου που εκδώσατε μετά τη σημερινή συνάντησή μας (16/3/2022) για το θέμα των ανοικτών γηπέδων μπάσκετ Ζηπαρίου, Καρδάμαινας και Κεφάλου, διότι θεωρήσαμε πως, τα προβλήματα σας είναι πολλάκις γνωστοποιημένα τόσο από εμάς,  τους Συλλόγους, όσο και από τους γονείς. Οι αναφορές σας ότι, “καλό θα ήταν στο εξής όλοι οι σύλλογοι να απευθύνονται πρωτίστως στο Γραφείο του  για αντίστοιχα θέματα ώστε να ενημερώνεται άμεσα και στη συνέχεια να διεκδικεί τα δίκαια αιτήματά τους”, προσβάλλει τους συλλόγους μας, οι οποίοι δεν ήταν η πρώτη φορά που έχουν γνωστοποιήσει τα προβλήματα των γηπέδων στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου.

Εσείς, στη σημερινή μας συνάντηση, μας αναγνώσατε την από 2/10/2021 επιστολή της ΑΕ ΔΙΚΑΙΟΥ προς τον κ. Περιφερειάρχη, με κοινοποίηση στο ΔΟΠΑΒΣ (παρατίθεται συνημμένα), στην οποία αναλύεται σαφώς το ιστορικό των διεκδικήσεων του Συλλόγου για λύσεις από το 2018! Επίσης, τα προβλήματα σας είναι ήδη γνωστά τόσο από τις συναντήσεις εργασίας με τον εντεταλμένο σύμβουλο για θέματα αθλητισμού κ. Νικολή, τα προηγούμενα χρόνια (https://www.kostoday.com/%CE%B4%CF%89%CE%B4%CE%B5%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B1/se-ko-kai-kalymno-o-entetalmenos-perifereiakos-symvoylos-gia-ton-athlitismo-nikos-nikolis ), αλλά και από την ανακοίνωση του κ. Περιφερειάρχη για δημοπράτηση του έργου αναβάθμισης των γηπέδων μας στις 28/10/2020 (https://www.rodiaki.gr/article/443051/promhtheia-kai-topothethsh-exoplismoy-se-anoixta-ghpeda-mpasket-sthn-kw).

Επομένως, η προαναφερθείσα αναφορά στο δελτίο τύπου ότι δεν είχατε λάβει γνώση είναι τουλάχιστον ατυχής και σας εκθέτει. Συνάμα, δείχνει ότι εδώ και 4 χρόνια, θα μπορούσατε - αφού είχατε λάβει γνώση - να διεκδικήσετε τα δίκαια αιτήματά μας. Άρα, τα αντανακλαστικά που επιδείξατε είναι πιο αργά και από... slow motion! Πιστεύουμε ότι μπορείτε να βοηθήσετε προς την κατεύθυνση υλοποίησης επιτέλους της δέσμευσης της Περιφερειακής Αρχής για λύση στο πρόβλημα των γηπέδων. Όπως θα διαβάσατε και την επιστολή των γονέων των αθλητών μας, η αγανάκτηση είναι έκδηλη στα χωριά μας. Για να γίνει το επόμενο βήμα, αφού κοινός τόπος είναι να δοθεί λύση, παρακαλούμε να προγραμματίστε μια από κοινού συνάντηση (μέσω τηλεδιάσκεψης) με τον Περιφερειάρχη κ. Χατζημάρκο. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και ευελπιστούμε σε λύση για τα παιδιά μας''.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.