Συλλυπητήρια σε Λιόλιο

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022

Ο πρόεδρος της Ε.Ο.Κ. Βαγγέλης Λιόλιος ''έχασε'' τη μητέρα του και δέχθηκε τα συλλυπητήρια της Ομοσπονδίας, ενώ συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο Ιπποκράτης αλλά και ο Έσπερος.

Ε.Ο.Κ.: Τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον πρόεδρο Βαγγέλη Λιόλιο για την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας, Αναστασίας. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί αύριο Πέμπτη 20/1, στις 11π.μ. στον παλαιό Ναό του Αγίου Ανδρέα Πάτρας και ο ενταφιασμός θα γίνει στο νεκροταφείο του Αγίου Μηνά. Παράκληση των συγγενών της εκλιπούσης είναι αντί για κατάθεση στεφάνων, όσοι επιθυμούν να καταθέσουν χρήματα στο Κοινωνικό Συσσίτιο Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών ΑΡΤΟΣ ΑΓΑΠΗΣ στον λογαριασμό
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ GR7101102250000022529609665

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ: ''Η διοίκηση του Α.Σ. Κώων Ιπποκράτης και η πρόεδρος εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για το χαμό της μητέρας του προέδρου της Ε.Ο.Κ. Ευάγγελου Λιόλιου. Να είστε καλά να την θυμάστε, ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει''.

ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ: ''Ο Α.Σ. Έσπερος Κω εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στον πρόεδρο της ΕΟΚ, Ευάγγελο Λιόλιο και στην οικογένειά του, για την απώλεια της μητέρας του''.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.