Το «ευχαριστώ» του Εσπέρου για την διημερίδα

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022
Ανακοίνωση με την οποία ευχαρίστησε όλους συνέβαλαν στην επιτυχία της διημερίδας που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο εξέδωσε η ομάδα του Εσπέρου.
 
Αναλυτικά: 
 
Ο Α.Σ. ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ ευχαριστεί θερμότατα, τον ευρωπαϊκό οργανισμό garagErasmus Foundation και το πρόγραμμα EUth Pages for Europe, για την ένταξη της Διημερίδας με θέμα «Ο αθλητισμός ως άριστο μέσο συναισθηματικής ενδυνάμωσης και διατήρησης της καλής ψυχικής υγείας των νέων πολιτών της Ευρώπης», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Διάσκεψης για το Μέλλον της Ευρώπης μέσω της πρέσβειράς του για το σκοπό αυτό κυρίας Ελευθερίας Σκέτου με την οποία συνεργαστήκαμε άψογα και τον Δήμο Κω για τη συν διοργάνωση και κυρίως τον Δήμαρχο κ. Θεοδόση Νικηταρά, την Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Τουρισμού και Πολιτισμού κα Σέβη Βλάχου και τον πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ Κω κ. Παναγιώτη Χατζηχριστοφή. Την εκδήλωση χαιρέτισε η Γενική Διευθύντρια Εκπαίδευσης, Νεολαίας, Αθλητισμού και Πολιτισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κα Θέμις Χριστοφίδου μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος και την ευχαριστούμε.
Θερμά ευχαριστούμε την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης που υπό την αιγίδα της τελούσε η διήμερη αυτή εκδήλωση και τον Πρόεδρο της κ. Λιόλιο Βαγγέλη που μας τίμησε με την παρουσία του. Τους εξαίρετους καλεσμένους μας που ταξίδεψαν μέχρι το νησί μας και κατάφεραν αυτές τις δύο μέρες και μας ενέπνευσαν με τις ομιλίες και παρουσιάσεις τους, κυρίους Κώστα Μίσσα, Νίκο Γεωργιάδη και Αθανάσιο Λίγγο.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Όμιλο Divine του κυρίου Νικολάου Πουλιού και της κυρίας Τζουλιέτας Βασιλείου που πάντα έμπρακτα φανερώνουν την αγάπη και το ενδιαφέρον τους όχι μόνο για τον αθλητισμό αλλά και το κοινωνικό και πολιτιστικό γίγνεσθαι του τόπου μας.
Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε για τη συνεισφορά τους, τους χορηγούς επικοινωνίας που τόσο μέσω ραδιοφώνου, όσο και μέσω διαδικτύου επικοινώνησαν την εκδήλωση. Το Ράδιο Ekfrasi 97.0 και τον κ. Σπύρο Κλάδη καθώς και την κα. Καλλιόπη Δανελάκη που συνέβαλλε σημαντικά στην ομαλή ροή της εκδήλωσης, το Giafka Sports και τον κ. Γιώργο Πίτση για τη μαγνητοσκόπηση των εργασιών του διημέρου και το 12sports του κ. Μάκη Δούβαλη.
Ευχαριστούμε τους κυρίους Τσατσακλά Κώστα και Καπρινιώτη Δημήτρη από τη Level Creations για τις υπηρεσίες γραφίστα που μας προσέφεραν και όλους τους υπεύθυνους και προσωπικό του κινηματογράφου Ορφέα για τη φιλοξενία.
Τέλος ευχαριστούμε όλους όσους παραβρέθηκαν στη διημερίδα, αποτελώντας ένα κοινό με ενεργή συμμετοχή και ουσιαστικές προτάσεις.
Γραφείο Τύπου
Α.Σ. ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ
Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.