Η διημερίδα του Εσπέρου

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 08 Ιανουαρίου 2022

Ο Αθλητικός Σύλλογος ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ, διοργανώνει Διημερίδα με θέμα: «Ο αθλητισμός ως άριστο μέσο συναισθηματικής ενδυνάμωσης και διατήρησης της καλής ψυχικής υγείας των νέων πολιτών της Ευρώπης». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον χειμερινό κινηματογράφο Ορφέα, στις 15 και 16 Ιανουαρίου του 2022, με ώρα έναρξης 11.00 π.μ. Θα συμμετάσχουν ως εισηγητές, ειδικοί και έμπειροι σε θέματα αθλητισμού και ψυχολογίας των νέων, οι κύριοι:

  • Κώστας Μίσσας, Προπονητής Καλαθοσφαίρισης, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Μέλος Ε.Ε.Δ.Ι.Π του Σ.Ε.Φ.Α.Α Αθηνών,
  • Νίκος Γεωργιάδης Ph.D, Αθλητικός Ψυχολόγος – Παιδαγωγός και
  • Θανάσης Λίγγος, Πρόεδρος της ΟΚΕ BC, Επικεφαλής της Επιτροπής του Αναπτυξιακού Προγράμματος της ΕΣΚΑΝΑ.

Παραμένοντας πιστοί στο όραμα και τις αξίες που πρεσβεύουμε και μετά από πρωτοβουλία του κ. Γιάννη Ελευθεριάδη, καθηγητή φυσικής αγωγής και προπονητή του συλλόγου, πραγματοποιούμε άλλη μία δράση με επίκεντρο τα νέα παιδιά, τα οποία αποτέλεσαν την ηλικιακή εκείνη κατηγορία, η οποία επλήγη περισσότερο κατά τη διάρκεια της πανδημικής κρίσης, που ως ιδιαίτερα αγχωτική και επιβαρυντική περίοδος, κράτησε τους νέους μακριά από φίλους και αγαπημένες δραστηριότητες. Με την παρουσία τους στην εκδήλωση, νέοι αθλητές, μαθητές και σπουδαστές, γονείς αλλά και όλοι όσοι παραβρεθούν, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν μέσα από τις εισηγήσεις καταξιωμένων επιστημόνων, καταθέτοντας στο τέλος και τις δικές τους απόψεις και ανησυχίες.

Η Διημερίδα έχει ενταχθεί στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Διάσκεψης για το Μέλλον της Ευρώπης (Conference on the Future of Europe) μέσω συνεργασίας με τον οργανισμό GaragErasmus και την πρέσβειρα 4EUFuture κα Ελευθερία Σκέτου, ενώ τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και του Δήμου Κω. 

Χορηγοί Επικοινωνίας: Ράδιο Έκφραση 97

Αθλητική ιστοσελίδα 12sports      

Αθλητική ιστοσελίδα giafkasports

Εκ του Γραφείου Τύπου

  Α.Σ. ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.