Το «ευχαριστώ» του Φοίβου

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε πριν 11 μέρες
Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τις ομάδες αλλά και όσους βοήθησαν για να στεφθεί με επιτυχία το FOIVOS PRE-LEAGE TROPHY TOURNAMENT εξέδωσε η ομάδα του Φοίβου.
 
Αναλυτικά:
 
Το ΔΣ του ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ, ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες του 1ου FOIVOS PRE-LEAUGE TROPHY TOURNAMENT που συνετέλεσαν στην διεξαγωγή ενός εξαιρετικού μπασκετικού διήμερου.
Συγκεκριμένα ευχαριστούμε θερμά, τις ομάδες Α.Ε. ΔΙΚΑΙΟΥ, ΕΑΚΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ και ΔΙΑΓΟΡΑ ΡΟΔΟΥ για την συμμετοχή τους στου τουρνουά και το αγωνιστικό και αθλητικό τους πνεύμα.
Τους Διαιτητές και κριτές των αγώνων για την πολύτιμη συνεισφορά τους.
Τους θεατές των αγώνων που δημιούργησαν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στο κλειστό γυμναστήριο, σεβόμενοι απόλυτα το υγειονομικό πρωτόκολλο.
Τον ΔΟΠΑΒΣ του δήμου Κω και ιδιαίτερα την κα Μαριέττα Γιαλλίζη και τους υπαλλήλους του κλειστού γυμναστηρίου για  την άψογη συνεργασία.
Την ΚΕΠΑΠΥΑΣ του Δήμου Κω και ιδιαίτερα τις κυρίες Διονυσία Τελλή και Σταματία Χατζηλάου για την διάθεση του αστικού λεωφορείου.
Τους δημοσιογράφους Γιώργο Πίτση του Giafkasports.gr, Μάκη Δούβαλη του 12sports.gr και Κλεοπάτρα Μισαηλίδου του Kostv.gr για την προβολή και κάλυψη του τουρνουά.
Τους χορηγούς μας: VESTAL GROUP- VOYIATZIS GROUP - CORAL GAS ΣΤΕΡΓΙΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ - ΜΠΑΡΚΑΣ ΟΕ - DELUXE CAFE - ΕΠΙΠΛΟ ΑΝΘΟΥΛΗ - ALUMIL ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ.
Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους, καλή αγωνιστική περίοδο με υγεία και επιτυχίες.
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 
 
Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ
Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.