Η Media Day του Ιπποκράτη (Pics & Video)

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021

Το απόγευμα της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η Media Day του Ιπποκράτη στο Κλειστό γυμναστήριο Κω με αφορμή την συμμετοχή - επιστροφή της ομάδας στις Εθνικές κατηγορίες και συγκεκριμένα στην Α2.

Αρχικά μίλησε ο προπονητής του συλλόγου, Πέτρος Αργυρίου που τόνισε ότι υπάρχει διάθεση από όλους να γίνει μια καλή προσπάθεια την φετινή χρονιά, ότι ο σύλλογος θέλησε να κινηθεί αρχικά στα κορίτσια που παίζουν μπάσκετ στα Δωδεκάνησα και πλέον κοιτάζει με προσοχή και το πως θα ενισχυθεί για να είναι ανταγωνιστικός την φετινή χρονιά.

Μίλησε επίσης για την διάθεση που δείχνουν τα κορίτσια απ’ τα πιο μικρά μέχρι και τα πιο μεγάλα και την στήριξη της διοίκησης προς το πρόσωπο μου καθημερινά ενώ παρουσίασε και τον τιμ που θα τον πλαισιώσει στο πρωτάθλημα.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο τιμ μανατζερ της ομάδας Χρήστης Μπακόπουλος που θέλησε και εκείνος με την σειρά του να τονίζει ότι αυτή η προσπάθεια που γίνεται είναι ευθύνη όλου του νησιού και πρέπει όλοι να στηρίξουν τον Ιπποκράτη ενώ τόνισε ότι υπάρχει ήδη μια εξαιρετική συνεργασία τόσο με το προπονητικό τιμ όσο και με τις αθλήτριες της ομάδας. 

Εκ μέρους των αθλητριών μίλησαν αρχικά οι Κοκώνα Καλυμιοναρή, Κατερίνα Γιαλλούση και Κωνσταντίνα Κιαπόκα που είναι και οι αρχηγοί της ομάδας λέγοντας πόσο σημαντικό είναι γι' αυτές που η ομάδα θα αγωνιστεί στην Α2 , πόσο μεγάλο κίνητρο τους δίνει αυτή η κατηγορία και θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό με καθημερινή δουλειά και συνέπεια.

Τρεις αθλήτριες που προστέθηκαν φέτος στο ρόστερ της ομάδας, Μαρία Χρυσάκη, Έλλη Σταυριανάκη και Βασιλική Κοντού τόνισαν ότι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της ενώ ξεκαθάρισαν ότι μέτρησαν για εκείνες ότι η ομάδα αγωνίζεται σε μια τέτοια κατηγορία και ότι έχει παράδοση στο γυναικείο μπάσκετ.

Δείτε αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν και το πλούσιο φωτογραφικό υλικό απ' την κάμερα του Σουλεϊμάν Σαρρή

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.