Οι απονομές στο τουρνουά Παμπαίδων «Μεροπίς»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2021

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά Παμπαίδων "Μεροπίς" που διοργάνωσε η ομάδα του Έσπερου στο Κλειστό γυμναστήριο Κω.

Το παρόν και τις βραβεύσεις έκαναν η αντιδήμαρχος αθλητισμού Σέβη Βλάχου, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Παναγιώτης Χατζηχριστοφής και η πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ Σταματία Κανταρζή. Παράλληλα βραβεύτηκαν οι μεγάλοι χορηγοί του ¨Εσπερου , ο όμιλος Κουλιά και η εκπρόσωπος του ομίλου Ελένη Μπάση και ο Μανώλης Γαμπιεράκης, μεγάλος υποστηρικτής του συλλόγου.

Η κυρία Βλάχου τόνισε πως η χαρά του αθλητισμού είναι να είναι τα γήπεδα γεμάτα και πως αθλητισμός δεν είναι οι αθλητικές εγκαταστάσεις αλλά οι ίδιοι οι αθλητές. Συμπλήρωσε πως τα γήπεδα φτιάχνονται για τους αθλητές και πως τέτοιες στιγμές αποδεικνύουν πραγματικά, ότι αξίζει αυτή η δημοτική αρχή να επενδύει στον αθλητισμό. Τα χαρούμενα πρόσωπα των παιδιών, είναι η καλύτερη ανταμοιβή και σε αυτά τα φιλικά τουρνουά , απελευθερώνεται το ταλέντο των αθλητών και επιτυγχάνεται η σύσφιξη μεταξύ των νησιών αλλά και η εξωστρέφεια της Κω.

Τέλος βραβεύτηκε η ομάδα διασωστών Κω για την πολύτιμη συνδρομή τους στο τουρνουά, από τον πρόεδρο της Γαλάζιας Ακαδημίας, Μιχάλη Μπάρδο.

Ρεπορτάζ απ' το KOS TV

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.