Μεγάλη προσθήκη στον Έσπερο, στο προπονητικό επιτελείο του ο Γιάννης Ελευθεριάδης

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε πριν 8 μέρες

Μεγάλη προσθήκη στο προπονητικό επιτελείο του Έσπερου αφού η ομάδα πρόσθεσε στο τιμ της έναν άνθρωπο με τεράστια καριέρα, τον ομοσπονδιακό προπονητή Γιάννη Ελευθεριάδη ο  ο οποίος διορίστηκε στην Κω.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του συλλόγου:

''Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Ελευθεριάδης από σήμερα αποτελεί συνοδοιπόρο στο οραμα του Εσπερου Κω. Φέροντας ένα εκτενές βιογραφικό, ο assistant coach του Θανάση Σκουρτόπουλου στην εθνική ανδρών από το 2019, ο προπονητής των Γιάννη Αντετοκούνμπο, Βασίλη Σπανούλη, Δημήτρη Διαμαντίδη, Θοδωρή Παπαλουκά και πολλών άλλων τεράστιων προσωπικοτήτων της ελληνικής καλαθοσφαίρισης, θα διδάξει στους αθλητές και αθλήτριες των Ακαδημιών μας "ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ".

Έχοντας στο πλευρό του,  άμεσο συνεργάτη τον Δημήτρη Χατζηστεργο, θα συμβάλλει τα μέγιστα στην ανοδική πορεία των Ακαδημιών του Έσπερου Κω. Είναι για μας ιδιαίτερη τιμή και με χαρά ανακοινώνουμε την πρόσληψη ενός ανθρώπου που έχει χαράξει λαμπρή καριέρα ως προπονητής των εθνικών ομάδων (Ανδρών, Νέων, Εφήβων και Παίδων), αλλά και σε συλλογικό επίπεδο, όπου διετέλεσε προπονητης των Προμηθέα Πατρών Ολυμπιάδα Πατρών, ,Aπολλων Πατρών και Κόροιβο Αμαλιάδας.

Σε αναπτυξιακο επίπεδο διετέλεσε προπονητης του Εσπέρου ΑΟΠΑ, Παναχαϊκής, Προμηθέα Πατρών και Απόλλωνα Πατρών συντελώντας στην ανάδειξη ταλέντων σε όλες τις προαναφερθείσες ομάδες. Οι αθλητές και αθλήτριες του Εσπέρου θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν το μπάσκετ από τον κορυφαίο αυτό Έλληνα προπονητή, Ελευθεριάδη Γιάννη.

Σε συνεργασία λοιπόν με τον Χατζηστεργο Δημήτρη αναλαμβάνουν την πλήρη εποπτεία και των 13 τμημάτων του Συλλόγου. Παράλληλα ο κ. Ελευθεριάδης θα ειναι προπονητής, από κοινού με τον Χατζηστεργο Δημήτρη όλων των αγωνιστικών τμημάτων ( Παίδων, Παμπαίδων Παγκορασίδων και Μινι)  του Συλλόγου μας. Με την έλευση του Coach Ελευθεριάδη Γιάννη ολοκληρώνεται ιδανικά το προπονητικό team των Ακαδημιών μας, για την τρέχουσα αθλητική σεζόν.

Ελευθεριάδης Γιάννης - Χατζηστεργος Δημήτρης: Υπεύθυνοι Ακαδημιών και προπονητές παιδικού, παμπαιδικου, παγκορασίδων και μίνι
Στεφαδουρος Σακης: Υπεύθυνος Εκγύμνασης και Φυσικής Κατάστασης των αγωνιστικών τμημάτων

Χοχλαστος Μιχάλης -Αναστασιάδης  Βασίλης: Προπονητές των  promini, supermini,  junior και Academy

Χατζηστεργος Δημήτρης - Αναστασιάδης Βασίλης: Προπονητές μεικτής ομάδας Unified Sports με τα Special Olympics Hellas.

Καλώς ήρθες Γιάννη στην οικογένειά μας''.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.