Ξεκίνησε την προετοιμασία της η Α.Ε Δικαίου (pics & video)

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021

Την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο της Κω, η Α.Ε. Δικαίου που θα αγωνιστεί την φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, θέλοντας να ζήσει παραπάνω αυτό που έμεινε στην μέση την περσινή σεζόν λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων λόγο κορωνοϊού.  Υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Τζομάκα και του Γιάννη Παπούλη, η Α.Ε. Δικαίου ξεκίνησε με στόχο την παραμονή και να παίξει το μπάσκετ που θέλει και στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Το δελτίο τύπου του συλλόγου

Η πρώτη προπόνηση της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο με τον Δημήτρη Τζομάκα και τον Γιάννη Παπούλη να είναι αρκετά αισιόδοξοι για την συνέχεια.

Τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο, το πρώτο παρόν σήμερα έδωσαν σχεδόν όλοι οι αθλητές και φυσικά οι 4 νέες προσθήκες της ομάδας (Χρύσης, Καραθωμάς, Βάση, Κανενόπουλος) . Δικαιολογημένα απόντες ήταν ο Παντελής Τριτσάρης και ο Γιώργος Χατζηγιακουμής (για επαγγελματικούς λόγους και ο Γιάννης Γεωργαδάκης (νεόνυμφος γαρ).  Την διοίκηση εκπροσώπησαν ο Αντιπρόεδρος Βαγγέλης Κουζούκας, ο Γενικός Γραμματέας Δήμος Εψιμος, το μέλος Δ.Σ. Βασίλης Κρίτος και ο πρόεδρος Γιάννης Αντωνόπουλος.

Ολοι ευχήθηκαν καλή αγωνιστική σεζόν, γεμάτη υγεία και μακριά από τραυματισμούς.

Δείτε φωτογραφικό ρεπορτάζ αλλά και τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Τζομάκας στο giafkasports.gr

 

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.