Η επίσημη παρουσίαση του προπονητικού τιμ του Φοίβου (Video)

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 28 Αυγούστου 2021

Την επίσημη παρουσίαση των προπονητών του, έκανε ο πρόεδρος του Φοίβου Κω, Νίκος Μιμερίνης. 

Ο σύλλογος , έχει ένα από τα αρτιότερα προπονητικά ρόστερ στο νησί με ανθρώπους επιστήμονες και παιδαγωγούς, κάτι στο οποίο πιστεύουν και στηρίζουν πολύ στο Φοίβο. 

Ο Μιχάλης Καπλανίδης είναι ο υπεύθυνος του αντρικού τμήματος με βοηθό το Γιώργο Καζάκο , που προπονεί και άλλες μικρότερες κατηγορίες. Ο Κώστας Πολίτης σαν εκπαιδευτικός είναι παιδαγωγός αλλά και αθλητής του Αιόλου Κεφάλου είναι υπεύθυνος στα τζούνιορ και προ-μίνι, μαζί με τον Αλέξη Εμμανουήλ , απόφοιτο ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο μπάσκετ. Για την κατηγορία baby , οι υπεύθυνοι είναι οι καθηγητές φυσικής αγωγής Κώστας Χατζηδαυίδ και Άννα Μήλιου και με τη νέα προσθήκη του Σωτήρη Τσακαλίδη για το νεοσύστατο τμήμα των κοριτσιών, ο σύλλογος ολοκλήρωσε το εξαιρετικό αυτό τιμ, όπου ο πρόεδρος δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος και πιστεύει πως τα καλύτερα έρχονται.

Τέλος, προέτρεψε τους γονείς να σπρώχνουν τα παιδιά στον αθλητισμό και να απομακρυνθούν όσο γίνεται από τις ηλεκτρονικές συσκευές και πως ο Φοίβος προσφέρει ένα ιδανικό αθλητικό περιβάλλον για να αναπτύξουν τα παιδιά δεξιότητες που θα τα συντροφεύουν γενικότερα στη ζωή τους.

Πηγή: KOSTV

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.