Με Αργυρίου στην Α2 ο Ιπποκράτης

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 24 Αυγούστου 2021

Ο Πέτρος Αργυρίου θα είναι τελικά ο προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ιπποκράτη στο πρωτάθλημα της Α2 αφού ο έμπειρος προπονητής συμφώνησε με την διοίκηση του συλλόγου και ήδη έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά.

Η ομάδα του Ιπποκράτη εξετάζει αρκετές περιπτώσεις αθλητριών θέλοντας να ενισχυθεί για το δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 έχοντας σαν βάση τα κορίτσια τα οποία αγωνίζονται στα Δωδεκάνησα και μπορούν να σταθούν σε αυτό το επίπεδο.

Ο Πέτρος Αργυρίου εξετάζει ήδη προσεκτικά κάποιες περιπτώσεις και τις επόμενες ημέρες αναμένεται ο σύλλογος να προχωρήσει σε ανακοινώσεις.

Η επίσημα ανακοίνωση του συλλόγου

Η Διοίκηση του Α.Σ.ΚΩΩΝ ΙΠΠΟΚΡΆΤΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας μας Πετρο Αργυρίου τόσο για το αντρικό τμήμα στο τοπικό πρωτάθλημα όσο και για το γυναικείο τμήμα που θα αγωνίζεται στην Α2 εθνική κατηγορία με στόχο την παραμονή του.
Η ταύτιση απόψεων φιλοσοφίας και φιλοδοξιών στο να αγωνιστούμε στην Α2 εθνική κατηγορία έχει ως στόχο την ανάδειξη γυναικών από τα Δωδεκάνησα. Όλα αυτά λοιπόν συντέλεσαν στην ανανέωση της συνεργασίας μας. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να γίνει και αλλιώς καθώς ο Coach Αργυρίου με τον επαγγελματισμό του την πείρα του αλλά και το μεγάλο πάθος του για το άθλημα βοήθησε στο μέγιστο για το σύνολο των επιτυχιών και προόδου που πραγματοποιεί ο σύλλογος μας τα τελευταία 4 αγωνιστικά χρόνια.
Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως ο προπονητής και η διοίκηση της ομάδας μας σχεδιάζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό καθημερινά την νέα χρονιά με σκοπό να ανταπεξέλθουν στην μεγάλη πρόκληση της συμμετοχής στην Α2 γυναικών και της εκπλήρωσης των στόχων μας ταυτόχρονα με την προσπάθεια ανάδειξης των νέων αθλητών και αθλητριών για το καλό του αθλήματος.
Να ευχηθούμε στον Coach Αργυρίου ΥΓΕΊΑ, και ΔΎΝΑΜΗ!!!!!
Τέλος με μεγάλη χαρά και προσμονή περιμένουμε την επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους μετά την περσινή δοκιμασία που μας κράτησε όλους μακριά και άλλαξε την καθημερινότητά μας. Ελπίζουμε σε μια υγιή αγωνιστική χρονιά και να λειτουργούμε με σεβασμό και αγάπη για το άθλημα που τόσο μας έλειψε πέρυσι.
Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.