Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του Καλαϊτζίδη στην Ακαδημία Καλύμνου

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021

O Χρήστος Καλαϊτζίδης αποχαιρετάει την Κάλυμνο μετά από οκτώ χρόνια και θα είναι ο νέος προπονητής του Διαγόρα. Ο ίδιος με μία συγκινητική ανάρτηση ευχαριστεί μέσα από την καρδιά του, όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκε, καθώς και τους αθλητές. Επί ημερών του μπάσκετ στην Κάλυμνο έγραψε ''χρυσές'' σελίδες και πλέον η Ακαδημία θα κληθεί να βρει τον αντικαταστάτη του. Διαβάστε τα συγκινητικά λόγια του Θεσσαλονικιού τεχνικού''

''Με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας στα προκριματικά του πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων κλείνει ένα υπέροχο ταξίδι 8 χρόνων στην Κάλυμνο. Οκτώ χρόνια με πολύ δουλειά γεμάτα ένταση, αγωνίες, συγκινήσεις  και πολύ χαρά και περηφάνεια. Πέρα από τα πρωταθλήματα και τις επιτυχίες το πιο σημαντικό που πιστεύω ότι πέτυχα όλα αυτά τα χρόνια είναι ότι γέμισαν τα γήπεδα με παιδιά που αγάπησαν το μπάσκετ και αυτή την στιγμή πάνω από 300 παιδιά ασχολούνται με το άθλημα. Ήταν μια πολυ δύσκολη απόφαση γιατί δεν φεύγω από μια ομάδα που τελείωσε η συνεργασία μας. Φευγω από την οικογένεια, τους φίλους μου τα παιδιά μου. Γιατι έτσι θεωρώ την Ακαδημία Καλύμνου. Φεύγω γεμάτος αγάπη, ευγνωμοσύνη, συγκίνηση και νιώθω τυχερός και ευλογημένος που δούλεψα με αυτά τα παιδιά. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου αυτούς που με έφεραν στην Κάλυμνο.

Ευχαριστώ, αυτούς που με πίστεψαν και με κράτησαν στην Κάλυμνο ιδρύοντας την Ακαδημία Καλύμνου. Ευχαριστώ, αυτούς που τρέχουν την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια αφιερώνοντας πολύ χρόνο. Ευχαριστώ τους γονείς που μου εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους. Ευχαριστώ τον συνεργάτη μου Ζαχαρία Καρδούλια για την άψογη συνεργασία. Τέλος, ευχαριστώ τα παιδιά που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια που με ανέχτηκαν και θέλω να ζητήσω συγνώμη αν άθελα μου αδικησα κάποιο με την συμπεριφορά μου. Η Ακαδημία Καλύμνου έχει ένδοξο παρελθόν σπουδαίο παρόν και λαμπρό μέλλον γιατί είναι φτιαγμένη με πολύ αγάπη και μεράκι! Έχει γερές και στέρεες βάσεις και θα έχει πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου! Ευχαριστώ Κάλυμνος, εις το επανιδείν''.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.