Με πρωτοβουλία του Φιλαθλητικού η Κάλυμνος έδειξε την ανθρωπιά της στους πυρόπληκτους

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 20 Αυγούστου 2021

Με ανακοίνωση της ομάδα του Φιλαθλητικού γνωστοποίησε την μεγάλη κινητοποίηση που υπήρξε για την βοήθεια όλη της Καλύμνου προς τους πυρόπληκτους.

Η ανακοίνωση

O Φιλαθλητικός Καλύμνου ενημερώνει ότι σήμερα 18/8/2021 ολοκληρώθηκε η δράση για την ανακούφιση των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας με την αποστολή και του τελευταίου φορτίου των ειδών που συγκεντρώθηκαν.

Η προσφορά αγάπης όλων όσων ανταποκρίθηκαν ήταν άμεση και συγκινητική .

Από την πρώτη ημέρα  εκατοντάδες συμπολίτες όλων των ηλικιών, προσέρχονταν  στο φιλόξενο χώρο του Δημοτικού μας Κολυμβητηρίου και πρόσφεραν είδη  πρώτης ανάγκης (τρόφιμα –φαρμακευτικό υλικό  –είδη υγιεινής –ρούχα- ζωοτροφές )  για όσους δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές .

Με την συνδρομή των μελών μας ,των κολυμβητών-τριων  μας και αρκετών εθελοντών ο μεγάλος αυτός όγκος πραγμάτων ταξινομήθηκε ανά είδος ,συσκευάστηκε , παραδόθηκε   και εστάλη με 4 φορτία  σε ένα σύνολο  140 δεμάτων  (114 τρόφιμα).

Παραλήπτης των 3 φορτίων όπως μας υπέδειξαν η αρμόδια Αντιδημαρχεία του Δήμου Ιστιαίας –Αιδηψού της Βόρειας Εύβοιας και ενός φορτίου η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος –ΠΕ Ηλείας.

Ευχαριστούμε τα Μ.Μ.Ε. που γνωστοποίησαν την δράση μας  , την Επιτροπή Αθλητισμού  για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων του ,τα μέλη  της αθλητικής μας οικογένειας  και τους εθελοντές  μας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στα ΕΛΤΑ COURIER  και τον τοπικό πράκτορα κ.Μακαρούνα Νικόλαο  για την εταιρική κοινωνική ευθύνη που επέδειξαν  ,αναλαμβάνοντας την δωρεάν μεταφορά των ειδών .

Τέλος  θερμές ευχαριστίες σε  όλους   τους συμπολίτες μας για το φιλότιμο ,την ανθρωπιά  και την αλληλεγγύη που  τιμά τον καθένα ξεχωριστά.

Ο Φιλαθλητικός  και η ακριτική μας Κάλυμνος έκανε μια μικρή πράξη αγάπης .

Όλοι μαζί μπορούμε !!!

   Το Δ.Σ.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.