Η απάντηση της ΕΑΚΑ στον Γιαννικουρή

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 17 Αυγούστου 2021

Μετά την ανακοίνωση του αθλητικού οργανισμού του Δήμου Καλυμνίων για το περιστατικό στο κλειστό γυμναστήριο, η Ε.Α.ΚΑ. κάνει γνωστά τα εξής:

''Μετά λύπης ενημερωθήκαμε για το Δελτίο Τύπου του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Αθλητισμού, με το οποίο στοχοποιεί ουσιαστικά την ομάδα μας για ένα ατυχές περιστατικό που σύμφωνα με όσα πληροφορήθηκαμε συνέβη χθες στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Καλύμνου. Ως ΔΣ του ιστορικού σωματείου της ΕΑΚΑ, δηλώνουμε πως δεν υπάρχει καμία εμπλοκή του σωματείου μας σε οποιοδήποτε τέτοιο περιστατικό.

Σκοπός του Σωματείου μας όλα αυτά τα χρόνια είναι η προώθηση του φίλαθλου πνεύματος και η καλλιέργεια της αγωνιστικής και αθλητικής παιδείας στα παιδιά του συλλόγου μας.Ο κ. Γιαννικουρής εσφαλμένα και κακόβουλα εγκαλεί το σωματείο μας καθώς πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό εκτός αθλητικής δραστηριότητας. Η θέση μας είναι ξεκάθαρη, καταδικαζουμε οποιαδήποτε μορφή βίας από όπου κι αν προέρχεται. Γι' αυτό το λόγο καλέσαμε τον αθλητή μας και σύμφωνα με μαρτυρίες προέκυψε ότι το περιστατικό δεν είχε τις διαστάσεις τις οποίες προσπαθούν να του δώσουν. Παρόλα αυτά δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις μεταξύ των εμπλεκομένων και το θέμα θεωρείται λήξαν''.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.