Δεν συνεχίζει στον Ιπποκράτη ο Χατζηδαυίδ

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 14 Αυγούστου 2021

Δεν συνεχίζει στις ακαδημίες του Ιπποκράτη ο Πάρης Χατζηδαυίδ όπως έκανε ο ίδιος γνωστό μέσα από επιστολή του.

Αναλυτικά:

Ο Coach  Χατζηδαυιδ δεν μπόρεσε να συμβιβαστεί με τα μέχρι τώρα δεδομένα  που επικρατούσαν στο σύλλογο το τελευταίο διάστημα, τα οποία δεν συντρέχουν με τις υψηλές προπονητικές και οργανωτικές προσδοκίες που επιθυμεί για τα παιδιά των υποδομών, " τα παιδία του ".
Παρά τις οποίες συζητήσεις ανά διαστήματα με την διοίκηση ,διαπιστώθηκε μεγάλο χάσμα ανάμεσα στις απόψεις των δυο πλευρών , που τελικά οδήγησαν στην από κοινού  λύση της συνεργασίας τους. Ο έμπειρος τεχνικός ακαδημιών έχει ήδη στρέψει αλλού το βλέμμα και τις προσδοκίες του, όπου θα βρει ανθρώπους πρόθυμους και ικανούς να υποστηρίξουν το έργο του.
Ο κόουτς Χατζηδαυιδ  μιλάει με μεγάλο σωματείο τις Κω και αναμένει τις εξελίξεις.  
Πιστεύει πως όλοι οι σύλλογοι θα πρέπει να δίνουν μεγάλη βαρύτητα στα τμήματα υποδομής. Εκεί είναι η βάση των συλλόγων… Από εκεί θα ξεχωρίσουν αθλητές οι οποίοι μελλοντικά θα επανδρώσουν τις ομάδες τους. Από προμίνι, μίνι, παιδικό, πρέπει τα παιδιά να δουλεύονται πολύ σοβαρά και σε αυτά τα τμήματα πρέπει να βρίσκονται οι καλύτεροι προπονητές καθώς στις Ακαδημίες διαμορφώνεται μια δημιουργική κατάσταση για την μετέπειτα πορεία των  αθλητών. Όποιος δίνει το απαιτούμενο βάρος στα τμήματα υποδομής, τότε ενδιαφέρεται πραγματικά για το μπάσκετ και έχει μέλλον στο άθλημα…”.
Τι να τις κάνεις  τις μεγάλες  κατηγορίες όταν οι ακαδημίες  δεν έχουν γήπεδο, μπάλες και αθλητικό  εξοπλισμό.
Τέλος ευχαριστεί τον σύλλογο του Ιπποκράτη για την  καλή συνεργασία που είχαν. Επίσης, ευχαριστεί  όλους τους αθλητές και γονείς της ομάδας που τον εμπιστεύτηκαν και τον εμπιστεύονται διαχρονικά.
Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.