Συγχαίρουν την Ακαδημία Καλύμνου για την κατάκτηση του τίτλου

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 08 Αυγούστου 2021

Τα πρώτα συγχαρητήρια προς την πρωταθλήτρια εφήβων Ακαδημία Καλύμνου είναι γεγονός. Η Ε.ΑΚΑ έκανε την αρχή και όλες οι υπόλοιπες ομάδες του βορείου συγκροτήματος στην συνέχεια εύχονται καλή επιτυχία στην Ακαδημία Καλύμνου, η οποία από 18 έως 22 Αυγούστου θα πάρει μέρος στην προκριματική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Οι ανακοινώσεις των ομάδων

Ε.ΑΚΑ: ''Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Αττάλου Καλύμνου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην Ακαδημία Καλύμνου για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο F4 των Εφήβων και της εύχεται καλή επιτυχία και στα προκριματικά του πανελληνίου πρωταθλήματος''!

Α.Ε. ΔΙΚΑΙΟΥ: Η Α.Ε. Δικαίου, εκφράζοντας τις σκέψεις και τα συναισθήματα όλων των μελών, αθλητών και προπονητών θέλει να δώσει θερμά συγχαρητήρια προς την Ακαδημία Καλύμνου για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος εφήβων. Η κατάκτηση του τίτλου ήταν πανάξια και ευχόμαστε καλή επιτυχία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εκπροσωπώντας το νομό μας''.

ΗΡΑΚΛΗΣ 2000: Οι αθλητες , οι προπονητές και τα μέλη του Δ.Σ. του Α Σ. Ηρακλή 2000 εκφράζουν τα συγχαρητήρια τους για την κατακτηση του πρωταθλήματος εφηβων στην ομάδα της Ακαδημίας Καλύμνου και της εύχεται καλή συνέχεια στα προκριματικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Τέλος , συγχαρητήρια και στις υπόλοιπες ομάδες για τη συμμετοχή τους.

ΕΣΠΕΡΟΣ: Ο Α.Σ. Έσπερος Κω συγχαίρει την Ακαδημία Καλύμνου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος εφήβων Δωδεκανήσου και τους εύχεται καλή επιτυχία και να απολαύσουν εκ νέου όπως πριν από δύο χρόνια τα προκριματικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος .

ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ: ΄΄Η διοίκηση, οι προπονητές και οι αθλητές του Α.Σ. Φοίβος Κω, συγχαίρουμε τους αθλητές τον προπονητή και τη διοίκηση της Ακαδημίας Καλύμνου, για την πανάξια κατάκτηση του πρωταθλήματος Εφήβων Δωδεκανήσου, με την ευχή οι καλές εμφανίσεις τους να συνεχιστούν και στην προκριματική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος.  Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει και στις ομάδες του Κολοσσού Ρόδου και Ιαλυσού για την αγωνιστικότητά αλλά την εν γένει παρουσία τους, που συνετέλεσε στην διεξαγωγή ενός εξαιρετικού final four που πρόσφερε πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις σε όσους το παρακολούθησαν. Ευχόμαστε Καλό Δεκαπεντάγουστο με υγεία σε όλους''.

Α.Ο. ΚΟΛΟΣΣΟΣ: ''Ο Α.Ο. Κολοσσός συγχαίρει θερμά την Ακαδημία Καλύμνου, τους αθλητές, τους προπονητές και τη διοίκηση της Ακαδημίας Καλύμνου για την αξιέπαινη προσπάθεια τους και την κατάκτηση του τίτλου. Ευχόμαστε να έχουν μία καλή παρουσία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και να μας εκπροσωπήσουν και πάλι επάξια''.

Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ: ''Ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος με την παρούσα επιστολή του, θέλει να εκφράσει τα συγχαρητήρια του στην ομάδα της Ακαδημίας Καλύμνου για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα  κατηγορίας Εφήβων και συγχαίρει την Διοίκηση της Ακαδημίας για την κατάκτηση του τίτλου''.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: Η διοίκηση, οι αθλητές και οι προπονητής τους Α.Σ Κώων Ιπποκράτης νιώθουν την ανάγκη να συγχαρούν και δημόσια την ομάδα της Ακαδημίας Καλύμνου για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο εφηβικό πρωτάθλημα Δωδεκανήσου και παράλληλα να ευχηθούν καλή επιτυχία στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Επίσης συγχαίρουμε την ομάδα του Φοίβου που διοργάνωσε με ιδιαίτερη επιτυχία το Final-4 στο Κλειστό γυμναστήριο Κω.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.