Συγχαίρουν τον Ηρακλή 2000

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021

Τα πρώτα συγχαρητήρια για τον Ηρακλή 2000... είναι γεγονός. Η Α.Ε. Δικαίου είναι η πρώτη ομάδα που συνεχάρη τον Ηρακλή 2000 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος των νεανίδων και ακολούθησε η Ακαδημία Καλύμνου, η Ε.Α.ΚΑ. και ο Έσπερος Κω.

Αναλυτικά, όσα αναφέρουν τα σωματεία της Δωδεκανησου στις συγχαρητήριες ανακοινώσεις τους προς τον Ηρακλή 2000, που στέφθηκε πρωταθλητής στις νεανίδες, με την ομάδα της Καρδάμαινας να κάνει φέτος το ''νταμπλ'' στα κορίτσια. 

Α.Ε. ΔΙΚΑΙΟΥ:''Το διοικητικό Συμβούλιο, οι αθλητές-αθλήτριες, οι προπονητές της Α.Ε. Δικαίου και η διαχείριση του www.ae-dikaioubc.gr, θέλουν να εκφράσουν τα θερμά συγχαρητήρια προς την ομάδα του Ηρακλή 2000  για την κατάκτηση του πρωταθλήματος νεανίδων (μετά από αυτό των κορασίδων) Δωδεκανήσου 2020/2021! Σε μια πολύ ιδιαίτερη σεζόν, που λόγω της πανδημίας ο αθλητισμός μπήκε στο…. ψυγείο για πάρα πολύ καιρό, η επιτυχία αυτή είναι ένας μεγάλος άθλο! Καλή συνέχεια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα! Και πάλι συγχαρητήρια από όλη την οικογένεια της Α.Ε. Δικαίου''!

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ: ''Η Κάλυμνος Πρότυπη Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης (CBA), συγχαίρει την ομάδα του Ηρακλή 2000 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΝΕΑΝΙΔΩΝ  Δωδεκανήσου 2020-2021 και της εύχεται καλή πορεία στην προκριματική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος. Επίσης συγχαίρει και την ομάδα του Ιπποκράτη Κω για την συμμετοχή του στον τελικό, καθώς επίσης και τις ομάδες του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος και του Διαγόρα Ρόδου για όλη την προσπάθεια τους''.

Ε.Α. ΚΑΛΥΜΝΟΥ: ''Το Δ.Σ. της Ένωσης Αττάλου Καλύμνου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον Ηρακλή 2000 για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο F4 των Νεανίδων και του εύχεται καλή επιτυχία και στα προκριματικά του πανελληνίου πρωταθλήματος''!

ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ: ''Ο Α.Σ. Έσπερος Κω συγχαίρει την ομάδα του Ηρακλή 2000 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος νεανίδων Δωδεκανήσου 2020-21 και της εύχεται καλή συνέχεια στην προκριματική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος''.

ΔΟΞΑ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ: "Νιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι μια ομάδα απ' το χωριό μας καταφέρνει κάτι τόσο σημαντικό δείχνοντας για ακόμη μια φορά την καλή δουλειά που γίνεται στον Ηρακλή 2000. Συγχαίρουμε την διοίκηση, τον προπονητή και τις αθλήτριες το συλλόγου για το πρωτάθλημα Δωδεκανήσου και ευχόμαστε καλή επιτυχία στην προκριματική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος"

Ιπποκράτης: Ο Α.Σ ΚΩΩΝ ΙΠΠΟΚΡΆΤΗΣ συγχαίρει την Ομάδα του Ηρακλή 2000 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος νεανίδων. Ταυτόχρονα συγχαρητήρια και στις ομάδες του ΙΑΛΥΣΣΟΥ και του Διαγόρα για την φιλότιμη προσπάθεια που κατέβαλαν σε αυτές τις δύσκολες πραγματικά συνθήκες.
Ευχαριστούμε την Διοίκηση του ΙΑΛΥΣΣΟΥ και την Προπονήτρια του Μαίρη Καραγιάννη για την παραχώρηση του γηπέδου για προπόνηση και τις διευκολύνσεις που μας παρείχαν.
Συγχαρητήρια στην Τ.Ε. για την διοργάνωση του F4 μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες.

ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ: ''Με μία μικρή καθυστέρηση λόγω υποχρεώσεων, η διοίκηση, οι προπονητές και οι αθλητές του ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ, συγχαίρουμε τις  αθλήτριες, τον προπονητή και την διοίκηση του Α.Σ. Ηρακλής 2000 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος νεανίδων. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην προκριματική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος''.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.