Δηλώσεις για το 4ο Kos 3on3 Basketball Festival έκανε στο KOSTV ο πρόεδρος του Φοίβου, Νίκος Μιμερίνης

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021

Για το 4o Kos 3on3 basketball festival που θα διεξαχθεί σχεδόν σε μία εβδομάδα, μίλησε στο kos tv ο πρόεδρος του Φοίβου Κω, Νίκος Μιμερίνης.

Ανέφερε πως είναι πολύ σημαντικό που διεξάγεται το τουρνουά και αυτό  το καλοκαίρι παρά τις αντίξοες συνθήκες λόγω της πανδημίας και πως είναι μια αθλητική εκδήλωση που φέρνει τους συλλόγους κοντά. Στόχος του Φοίβου είναι  να μετατρέψει το  Kos 3on3 Basketball Festival σε «γιορτή» του μπάσκετ για όλα τα Δωδεκάνησα και για αυτό το λόγο οι διοργανωτές εξασφάλισαν  σημαντική έκπτωση στη διαμονή σε τοπικό ξενοδοχείο για όλους αυτούς που θέλουν να ταξιδέψουν στο νησί για να παίξουν με τις δικές τους ομάδες αλλά και έκπτωση 50% στα εισιτήρια από την εταιρεία ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ. Συμπλήρωσε πως μιας και φέτος είναι η πρώτη φορά που τα τουρνουά 3on3 θα παρουσιαστούν επίσημα ως Ολυμπιακό άθλημα στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκυο, θα δώσουν την δυνατότητα σ’ ένα τυχερό ή τυχερή, να διεκδικήσει μια δωροεπιταγή αξίας 200 ευρώ από το κατάστημα Kos Sport Center.

Συγκεκριμένα, στις 28 Ιουλίου 2021, παραμονή της έναρξης του 4ου Kos 3on3 Basketball Festival, θα μεταδοθούν ζωντανά από την ελληνική τηλεόραση οι ημιτελικοί και τελικοί του 3on3 ανδρών- γυναικών των Ολυμπιακών αγώνων. 

Η ώρα μετάδοσης των αγώνων είναι 11:00-13:00 (ημιτελικοί) και 15:30-17:00 (οι τελικοί). Για να συμμετάσχει κάποιος στην κλήρωση για την δωροεπιταγή του KOS SPORT CENTER, θα πρέπει να πάρει τον καφέ, τον χυμό, ή το σνακ του σε ένα από τα τρία καφέ που συμμετέχουν στην κλήρωση και θα μεταδίδουν τους αγώνες live από τις τηλεοράσεις τους. 

Τα καφέ είναι: 

Café BOSCHETTO (Γιώργος Σκούφης) 

Café DA LUZ (Γιάννης Τσιρπανλής) 

Café LOCUS (Γιάννης Τρουμούσης) 

Αποδεικτικό της συμμετοχής θα είναι η απόδειξη κατανάλωσης στην οποία θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και το κινητό τηλέφωνο και η οποία θα μπαίνει στην κληρωτίδα που θα βρίσκεται στα καταστήματα. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ώρα της έκδοσης της απόδειξης να συμπίπτει με την ώρα μετάδοσης .των αγώνων. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Ιουλίου 2021 και ώρα 21:00 στον χώρο των αγώνων. 

Αναφέρθηκε στον επίτιμο καλεσμένο του τουρνουά, τον Βαγγέλη Λιόλιο ο οποίος είναι πρόεδρος του Προμηθέα Πατρών,  υποψήφιος πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης αλλά και ένθερμος υποστηρικτής των τουρνουά. Τέλος μίλησε για τις συμμετοχές όπου είναι αρκετές ήδη, ειδικά στην πρωτοποριακή κατηγορία family που έχει τεράστια ζήτηση και στην οποία μπορούν να λάβουν μέρος παιδιά 14 ετών και μεγαλύτερα μαζί, με τους γονείς τους. Παράλληλα τόνισε πως φέτος θα είναι αυστηροί ως προς τις δηλώσεις συμμετοχής για να μη δημιουργείτε σύγχυση και πως η τελική ημερομηνία των δηλώσεων είναι η Τρίτη 27 Ιουλίου.

Πηγή: KOSTV

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.