Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το 4ο Kos 3on3 Basketball Festival

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 05 Ιουλίου 2021

Η αντίστροφη μέτρηση για το 4ο Kos 3on3 Basketball Festival έχει ξεκινήσει… Ο Α.Σ. Φοίβος Κω με τη στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. Κω διοργανώνει από 29 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου το ετήσιο και καθιερωμένο πλέον τουρνουά 3on3, στην πλατεία Ανταγόρα της Κω. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και τις 27 Ιουλίου και ο Α.Σ. Φοίβος προσκαλεί στην Κω όλους τους αθλητές (αγόρια και κορίτσια) ηλικίας από 8 ετών μέχρι και «βετεράνους» (45+), που θέλουν να παίξουν και να απολαύσουν το μπάσκετ. Με σύνθημα «ρίχνουμε τάπα στον κορωνοϊό», οι διοργανωτές περιμένουν και φέτος πάρα πολλές συμμετοχές και η πλατεία Ανταγόρα θα γεμίσει και πάλι από κόσμο, που θα παίξει μπάσκετ.

Οι άνθρωποι του Α.Σ. Φοίβος Κω και ο πρόεδρος Νίκος Μιμερίνης μαζί με τους συνεργάτες του ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη μεγάλη αυτή «γιορτή» του μπάσκετ και απευθύνουν κάλεσμα σε όλους (απ’ όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου) να δώσουν το «παρών» και να διασκεδάσουν, παίζοντας μπάσκετ. Μετά από πολύμηνη απουσία λόγω του κορωνοϊού και της «καραντίνας», ο Α.Σ.Κ. Φοίβος πιστός στα αθλητικά του ιδεώδη και με γνώμονα την ανάπτυξη του μπάσκετ, συνεχίζει τις αθλητικές δραστηριότητες του στην Κω.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών στην ιστοσελίδα  www.foivoskos.gr, στο τηλέφωνο 6944444968 και στο e-mail: [email protected]

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.