Ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Βάση η Α.Ε Δικαίου

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2021

Την φανέλα της Α.Ε Δικαίου θα φορέσει τελικά ο Δημήτρης Βάσης (φώτο epirusbasket) παρότι είχε αρχικά συμφωνήσει με τον Φοίβο αφού οι "κίτρινοι" σεβάστηκαν την επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί στην Γ' Εθνική.

Αναλυτικά: 

Ανακοινώνεται η προσθήκη στην ομάδα μας, του αθλητή Βάση Δημήτρη ( 21 ετών, ύψος 1.88cm ,  play maker).

Ο Δημήτρης ξεκίνησε το μπάσκετ στα τμήματα υποδομής του Ιπποκράτη Κω, ενώ στην συνέχεια μετακόμισε στην Αθήνα όπου αγωνίστηκε με την φανελα της ΑΕΚ. Τα τρία τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στη Γ’ και στην Β’ εθνική με την ομάδα του IBC (Ioannina basketball club).

Με την επιστροφή του στο νησί μας -για να υπηρετήσει την στρατιωτική θητεία- θέλησε να συνεχίσει να αγωνίζεται στις εθνικές κατηγορίες. Παρ’ότι αρχικά είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Φοίβο Κω, μετά από συζητήσεις με τον πρόεδρο κ. Νίκο Μιμερίνη, ο οποίος σεβάστηκε την επιθυμία του αθλητή και στο πλαίσιο της συνεργασίας των δυο ομάδων, συναίνεσε για την μεταγραφή του.  

Η διοίκηση της Α.Ε. Δικαίου ευχαριστεί το Δ.Σ. του Φοίβου και τον πρόεδρο κ. Μιμερίνη, για την για την άψογη συνεργασία, δείχνοντας έμπρακτα την στήριξη στο εγχείρημα της ομάδας για συμμετοχή στην Γ’ εθνική κατηγορία αποκλειστικά με αθλητές από το νησί μας!

Γραφείο τύπου Α.Ε. Δικαίου

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.