Ανακοίνωσε Χαντσαρίδη η Ε.Α.ΚΑ

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021

Έχοντας ήδη ξεκινήσει την υλοποίηση του σχεδιασμού της επόμενης αθλητικής περιόδου, το Δ.Σ της ΕΝΩΣΗΣ ΑΤΤΑΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΥΜΝΟΥ, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον καθ.Φυσικής Αγωγής  - προπονητή κ. Χαντσαρίδη Δημήτριο.

O κ. Χαντσαρίδης διετέλεσε πρώτος προπονητής μετά τη συγχώνευση των 2 σωματείων το 1992, με αξιοσημείωτη προσφορά στην ΕΑΚΑ και σημαντικές επιτυχίες, όπως πρωταθλήματα σε κορασίδες, νεανίδες, γυναίκες και παίδες, την κατάκτηση της 6ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων, την άνοδο στη Β  Εθνική κατηγορία των Γυναικών και την επιτυχή συμμετοχή της στην Εθνική κατηγορία γα πέντε έτη.

Η μεγαλύτερη προσφορά του όμως στην πολυετή προπονητική πορεία του, είναι ότι ως παιδαγωγός έκανε τα παιδιά μας να αγαπήσουν τον αθλητισμό, να μυηθούν σε αξίες, ήθος και να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες.

Είμαστε όλοι βέβαιοι στο ΔΣ, ότι ο κ. Χαντσαρίδης  με επαγγελματισμό, όραμα,  αποφασιστικότητα, καθώς και την δική μας συνδρομή, θα πλησιάσει ακόμα περισσότερο, τον στόχο μας, να δημιουργήσουμε ιδανικές συνθήκες άθλησης των παιδιών που μας εμπιστεύτηκαν.

 Όλα τα  μέλη του Δ.Σ. παραμένουμε στη διάθεση των μελών, αθλητών και γονέων του συλλόγου για κάθε περαιτέρω ενημέρωση και επικοινωνία .

Κάλυμνος, 26-6-2021

Το ΔΣ

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.