Ξεκινούν οι προπονήσεις στην Ακαδημία Καλύμνου

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 25 Μαϊος 2021

Η Ακαδημία Καλύμνου ξεκινάει από σήμερα τις προπονήσεις στους έφηβους και τους παίδες και από την προσεχή Δευτέρα στα υπόλοιπα τμήματα. Μάλιστα τις επόμενες μέρες θα ταξιδέψει στην Κάλυμνο και ο προπονητής της ομάδας Χρήστος Καλαϊτζίδης.

Οι «σφουγγαράδες» εξέδωσαν και ανακοίνωση για τη λειτουργία τους:

''Γνωρίζουμε στους φίλους και αθλητές της ομάδας, σχετικά με την επανέναρξη των προπονήσεων και τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις οδηγίες της ΓΓΑ  τα παρακάτω:
α. Συγκέντρωση και έναρξη προπονήσεων των τμημάτων ΕΦΗΒΩΝ και ΠΑΙΔΩΝ στο κλειστό Γυμναστήριο Καλύμνου την Τρίτη 25/5/2021 και ώρα 20:00. Απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο στο κλειστό η προσκόμιση της εβδομαδιαίας «σχολικής βεβαίωσης» του self test. 
β. Έναρξη προπονήσεων όλων των υπόλοιπων τμημάτων την Δευτέρα 31/5/2021 έως τις 15/7/2021, μόνο στο ανοικτό γήπεδο με  την προσκόμιση της εβδομαδιαίας «σχολικής βεβαίωσης» του self test.  Επιπλέον απαιτείται η δημιουργία μικρών γκρουπ έως 10 παιδιών τα οποία παραμένουν σταθερά και δεν αλλάζουν σύνθεση, ούτε έρχεται σε επαφή το ένα γκρουπ με το άλλο. Για τον λόγο αυτό προκειμένου να δημιουργηθούν τα γκρουπ μπορείτε να επικοινωνείτε με τον προπονητή της ομάδος Καρδούλια Ζάχο (τηλ 6947460605) για να δηλώσετε συμμετοχή.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.