Ξεκινούν αύριο οι προπονήσεις του Φοίβου

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 16 Μαϊος 2021
Ο Αθλητικός σύλλογος ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ ανακοινώνει την έναρξη των προπονήσεων των τμημάτων των ακαδημιών καλαθοσφαίρισης από Δευτέρα 17 Μαΐου 2021.
Παρά το γεγονός ότι ο κίνδυνος της πανδημίας του κορονοϊού δεν έχει εξαλειφθεί πλήρως, επιστρέφουμε στις προπονήσεις με αίσθημα ευθύνης και σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
Για την ομαλή επανεκκίνηση των προπονήσεων και την απρόσκοπτη συνέχιση τους παρακαλούνται οι γονείς να ακολουθήσουν τις παρακάτω οδηγίες:
1. Προκειμένου να συμμετάσχει το παιδί στις προπονήσεις θα προσκομίζεται η δήλωση αποτελέσματος του self test από το τεστ στο οποίο υποβάλλονται τα παιδιά για το σχολείο σε εβδομαδιαία βάση. Ο υπεύθυνος COVID-19 θα σημειώνει στον ονομαστικό κατάλογο της ομάδας όσα έχουν αρνητικό αποτέλεσμα και θα το υποβάλλει στην εγκατάσταση μια φορά την εβδομάδα.
2. Οι γονείς δεν παραμένουν στον χώρο προπόνησης, ούτε συνωστίζονται πέριξ αυτού.
3. Επισημαίνεται ότι για παιδιά που νόσησαν θα πρέπει να προηγηθεί παιδιατρική εκτίμηση πριν την επανέναρξη της αθλητικής δραστηριότητας.
• To πρόγραμμα άθλησης του πρώτου μήνα θα περιλαμβάνει μόνο προπονήσεις φυσικής κατάστασης και ατομικής τεχνικής, όχι δηλαδή ομαδικό παιχνίδι.
• Διάρκεια προπονήσεων 45-60 λεπτά στην αρχή.
• Κενό 15’ μεταξύ των προπονητικών περιόδων ώστε να μην συναντιούνται τα προπονητικά γκρουπ που αρχίζουν και τελειώνουν την προπόνηση.
• Τα τμήματα θα χωρίζονται σε 2 υπό-τμήματα κατά τη διάρκεια της προπόνησης με 2 προπονητές.
Για τα αγωνιστικά τμήματα των εφήβων και παίδων, έχει δοθεί η έγκριση της ΓΓΑ για την έναρξη των προπονήσεων στο κλειστό γυμναστήριο και αναμένεται η απόφαση του Δήμου τις επόμενες ημέρες για την διάθεση του.
Επιστρέφουμε στις προπονήσεις με ασφάλεια και προσοχή και ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑΠΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ!!
Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.