Επιστρέφει στις προπονήσεις ο Ιπποκράτης, χωρίς χρηματικό αντίτιμο για τους αθλητές

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 10 Μαϊος 2021

Ο Ιπποκράτης Κω εξέδωσε ανακοίνωση για την επιστροφή στο παρκέ και μάλιστα πήρε την απόφαση για όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του, να μην πληρώσουν ούτε μισό ευρώ μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς. Αναλυτικά ''Στις 17/5 μετά από 7 μήνες αγωνιστικής απραξίας, έρχεται επιτέλους η ώρα να γεμίσουν τα ανοιχτά γήπεδα της Κω με τις φωνές των παιδιών-αθλητών της Ακαδημίας μας. Τηρώντας κατά γράμμα τα υγειονομικό πρωτόκολλο κατά του covid-19 και με μοναδικό κριτήριο την ασφάλεια των παιδιών μας, είμαστε έτοιμοι να τα υποδεχθούμε και να τα εντάξουμε ξανά στον υγιή χώρο του αθλητισμού σε ολιγομελή γκρουπ άθλησης των 8-10 ατόμων.

Σεβόμενοι πάντα, τις οικογένειές των αθλητών μας, τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουνε και την στήριξη που έχουν προσφέρει στο σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια, με απόφαση της διοίκησης από 17/5 μέχρι το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς δεν θα καταβληθεί κανένα χρηματικό ποσό. Οι αθλητές θα μαθαίνουν το άθλημα της Καλαθοσφαίρισης ΔΩΡΕΑΝ. Θα ενημερωθείτε με λεπτομέρειες για τον χρόνο και το τόπο της επανέναρξης μας την 15/5 κατόπιν έκδοσης της νέας ΚΥΑ, για ρύθμιση των λεπτομερειών. Διοίκηση, προπονητές και φυσικά οι "φίλοι" σας, σας περιμένουμε ανυπόμονα στο γήπεδο! Εκεί που ανήκετε'':

• Για σήμερα 10/5 αποφασίστηκε η έναρξη των προπονήσεων των αγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου μας, αλλά και ανά την επικράτεια .
• Κοινώς η έναρξη του ΕΦΗΒΙΚΟΥ-ΝΕΝΑΝΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ και ΠΑΙΔΙΚΟΥ Τμημάτων.
• Λόγω της ασάφειας των οδηγιών από την ΓΓΑ περί του υγειονομικού πρωτοκόλλου (RAPID ή SELF TEST), λόγω μη ορισμού αριθμού αθλητών και Stuff για είσοδο σε Κλειστό Γυμναστήριο και πολλές ακόμα ασάφειες που δημιουργούν αίσθημα ανασφάλειας και κατόπιν εισήγησης των προπονητών μας των συγκεκριμένων τμημάτων του Συλλόγου, ότι η έναρξη των Προπονήσεων θα γίνει μόνο όταν οι συνθήκες θα είναι απόλυτα ασφαλές και το υγειονομικό πρωτόκολλο σαφέστατο.
• Η ασφάλεια των αθλητών μας ξεπερνά οποιαδήποτε ανάγκη που όλοι μας θέλουμε για άμεση επανέναρξη.
 
ΑΣ ΚΩΩΝ ΙΠΠΟΚΡΆΤΗΣ
 
Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.