Φοίβος: Συνάντηση με τον υποψήφιο πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο στις εγκαταστάσεις του Προμηθέα Πατρών

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 17 Απριλίου 2021

Τον υποψήφιο πρόεδρο της Ε.Ο.Κ. Βαγγέλη Λιόλιο επισκέφτηκε σήμερα στην Πάτρα ο πρόεδρος του Φοίβου Κω Νίκος Μιμερίνης, μαζί με τον υπεύθυνο ακαδημιών Γιώργο Καζάκο.

Μάλιστα, ο Φοίβος Κω εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

''Εξαιρετική τιμή για τον Α.Σ. Φοίβος Κω αποτέλεσε η πρόσκληση του προέδρου του ερασιτέχνη Προμηθέα κ. Λιόλιου Ευάγγελου προς τον πρόεδρο του συλλόγου μας, Νίκου Μιμερίνη και τον  υπεύθυνο ακαδημιών Γιώργο Καζάκου, σήμερα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Προμηθέα Πατρών. 

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Προμηθέα κ. Λιόλιος Ευάγγελος, μαζί με τον team manager Θανάση Σιούφλα, τον προπονητή Ανδρέα Μελιγδή και τον γυμναστή Αλέξανδρο Βαροιπάτη, επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στους 2 εκπροσώπους του συλλόγου μας και τους ξενάγησαν στις υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του Προμηθέα που περιλαμβάνουν 3 κλειστά γήπεδα καλαθοσφαίρισης, κοιτώνες, γυμναστήρια, αίθουσες αποθεραπείας, αίθουσες συσκέψεων, μουσείο, γραφεία, καντίνα, εστιατόριο, παιδική χαρά, χώρους πρασίνου και πολλά άλλα ακόμα που σπάνια συναντά κανείς ακόμα και στις πιο σύγχρονες Ευρωπαϊκές αθλητικές εγκαταστάσεις.

Με το πέρας της ξενάγησης έγινε ανάλυση των αθλητικών προγραμμάτων του Προμηθέα και συμφωνήθηκε η αμοιβαία ανταλλαγή επισκέψεων αθλητών των ακαδημιών των δύο συλλόγων σε Πάτρα και Κω αντίστοιχα. Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο του ερασιτέχνη, κ. Λιόλιο Ευάγγελο για την πρόσκληση, την υποδοχή αλλά και την προοπτική της συνεργασίας που προσέφερε στον σύλλογο''.

 

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.