Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον χαμό του Νίκου Σδρέγα

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021

''Έφυγε'' από τη ζωή ο υπεύθυνος του κυλικείου στο κλειστό γυμναστήριο της Καλύμνου Νίκος Σδρέγας και η Ακαδημία Καλύμνου όπως και η Ε.Α.Κα εκφράζουν τα συλλυπητήρια της. 

Αναλυτικά:

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

''H Ακαδημία Καλύμνου εκφράζει τη θλίψη τους και τα θερμά συλλυπητήρια για τον θάνατο του φίλου της ομάδας και ιδιοκτήτη του κυλικείου του γηπέδου Νικολάου Σδρέγα. Στην οικογένεια και τους οικείους ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο να αντέξουν το βάρος της απώλειας. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει. Καλό Παράδεισο''.

ΕΑΚΑ

Φίλε μας Νικόλα Σδρέγα, σήμερα σε αποχαιρετούμε με βαθύ πόνο και θλίψη. Αποχαιρετούμε έναν μαχητή της ζωής, έναν άνθρωπο που οι δυσκολίες της ζωής του τον έκαναν ολοένα πιο ανθρώπινο, πιο αγωνιστή, πιο γενναίο, πιο σπουδαίο. Σε αυτές του τις μάχες είχε δίπλα του μια ωραία οικογένεια που τον στήριξε σε όλες τις νίκες που πέτυχε στην ζωή του, οι οποίες ήταν σπουδαίες. Γιατί μεγαλύτερη αξία από τον αγώνα έχουν αυτά που πετυχαίνουμε μέσα από τον πόνο, την αγωνία, τον φόβο και τον αγώνα για ζωή. Και εσύ πέτυχες τα μεγαλύτερα και σπουδαιότερα. Να προσφέρεις στην κοινωνία της Καλύμνου μια ωραία οικογένεια. Δύο παιδιά καλά και πετυχημένα, μέλη και παίκτες της Ε. Α. ΚΑ, τον Σκεύο και την Θεμελίνα και την άξια σύζυγο σου, την Καλλιόπη Καμπουράκη που στάθηκε βράχος δίπλα σου και έκανε αυτήν την μάχη πιο ανθρώπινη, πιο ήρεμη, πιο πλούσια από αγάπη και στοργή. Ήσουν ένας καλός επαγγελματίας. Στάθηκες στο κυλικείο του Γηπέδου με τιμιότητα, με ήθος και αγάπη για τον αθλητισμό. Οπαδός, χορηγός, συνεργάτης, σύμβουλος σε αυτούς που αγωνίζονταν στον στίβο του αθλητισμού. Πρωταθλητής είσαι κι εσύ στον στίβο της ζωής. Φωτεινό παράδειγμα δύναμης και αξιοπρέπειας. Καλό ταξίδι Νικόλα και ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα όσα μας πρόσφερες. Ο Θεός να σε αναπαύσει...

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.