Στηρίζει τον Λιόλιο ο Φοίβος

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021

Ο Φοίβος Κω είναι το πρώτο σωματείο το οποίο εκφράζει και δημόσια την άποψη του για τις εκλογές της Ε.Ο.Κ., στηρίζοντας την παράταξη του Βαγγέλη Λιόλιου. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του συλλόγου: ''Είχαμε την τύχη και το προνόμιο το τελευταίο διάστημα, να συμμετάσχουμε σε δεκάδες συσκέψεις με θέμα τα μεγάλα προβλήματα που ταλαιπωρούν τον αθλητισμό και ιδιαίτερα τον ερασιτεχνικό σωματειακό αθλητισμό.
Είναι αντιληπτό σε όλους, ότι γίνεται μία πολύ συγκροτημένη και οργανωμένη προσπάθεια, προκειμένου να νοικοκυρευτεί όλο το αθλητικό οικοδόμημα, ώστε με διαφάνεια και δημοκρατικές διαδικασίες να αναδειχθούν οι άξιοι άνθρωποι που θα δώσουν στον αθλητισμό την θέση που του αξίζει. Σε σχέση με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης που καλλιεργεί ο σύλλογος μας, και εν όψει των επικείμενων εκλογών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, έχοντας ενημερωθεί για τις θέσεις και το πρόγραμμα όλων των υποψηφίων, αποφάσισε ομόφωνα την στήριξη της υποψηφιότητας του Βαγγέλη Λιόλιου.

Με τον Βαγγέλη Λιόλιο και τους συνεργάτες του, μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος και το ίδιο όραμα για το αγαπημένο μας άθλημα, το μπάσκετ. Το έργο του Βαγγέλη Λιόλιου ως παράγοντα στο χώρο της καλαθοσφαίρισης είναι παράδειγμα προς μίμηση και είμαστε βέβαιοι πως με την εκλογή του θα κάνει πράξη το πρόγραμμα του που αφορά:
Την ουσιαστική ενίσχυση των σωματείων
Την ανάπτυξη Εθνικής στρατηγικής.
Την απόλυτη διαφάνεια.
Τη μετάβαση στη σύγχρονη εποχή και την πλήρη ηλεκτρονική διασύνδεση της ΕΟΚ.
Την δημιουργία κλειστών προπονητηρίων σε όλη τη Ελλάδα.
Δίνουμε πάσα στον Βαγγέλη Λιόλιο και φεύγουμε μπροστά!

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.