Σε τηλεδιάσκεψη με τον Παναγιώτη Φασούλα 4 σωματεία απ' την Κω

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε πριν 20 μέρες

Την ευκαιρία να συνομιλήσει με 4 σωματεία απ’ την Κω και ένα απ’ την Ρόδο είχε ο Παναγιώτης Φασούλας μέσω τηλεδιάσκεψης συζητώντας για τα θέματα που απασχολούν τον χώρο του μπάσκετ. Να θυμίσουμε ότι ο Παναγιώτης Φασούλας είναι υποψήφιος πρόεδρος για τις εκλογές της ΕΟΚ. 

Αναλυτικά: 

Στην η κατά σειρά τηλεδιάσκεψη της πρωτοβουλίας ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΑΣΟΥΛΑΣ, "συναντηθήκαμε" μέσω ψηφιακής τεχνολογίας, με Αθλητικά Σωματεία απο το νησί της #Κω, όπου σε ένα φιλικό κλίμα παρουσιάσαμε το πρόγραμμά μας.

Με τα μέλη της ομάδας μας που συμμετείχαν, συζητήσαμε με τα σωματεία τις προτάσεις και τις σκέψεις μας για την επόμενη ημέρα του Ελληνικού μπάσκετ στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (#ΕΟΚ).

Εγινε μια εκτενή συζήτηση για την κατάσταση στο χώρο γενικότερα, τα θέματα που έχουν να αντιμετωπίσουν και την καθημερινότητα τους.

Με την αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος μας για τη στρατηγική και τις τεχνολογικές καινοτομίες που ετοιμάζουμε για το μπάσκετ της επόμενης ημέρας της Ομοσπονδίας, δώσαμε το στίγμα μας για την δυναμική αλλαγή που θα επέλθει στο άθλημα που αγαπάμε, σεβόμαστε, στηρίζουμε και προωθούμε.

Στη τηλεδιάσκεψη αυτή συμμετείχαν τα παρακάτω 4 σωματεία απο την #ΚΩ και ενα απο την #ΡΟΔΟ με τους εκπροσώπους τους.

  1. Α.Σ.ΚΩΩΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ -  ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΤΡΟΥΜΟΥΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ - ΑΚΗΣ ΖΩΓΡΑΦΑΚΗΣ
  1. ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ - ΜΙΜΕΡΙΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  2. ΑΕ ΔΙΚΑΙΟΥ - ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ - ΑΝΤΩΝΌΠΟΥΛΟΣ ΙΩΆΝΝΗΣ
  3. ΗΡΑΚΛΗΣ 2000 - ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΚΟΥΜΗΣ  ΜΙΧΑΗΛ
  4. ΠΗΓΑΣΟΣ ΡΟΔΟΥ - ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.