''Οι προσδοκίες μας φέτος είναι υψηλές''

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020

Ο Γιώργος Μαύρος επέστρεψε για τα καλά στην Ε.Α. Καλύμνου και φέτος η ομάδα, ιδιαίτερα στο ανδρικό πρωτάθλημα, έχει υψηλούς στόχους, κυρίως με την απόκτηση του Παναγιώτη Τσατάλα. Ο Καλύμνιος προπονητής και καθηγητής φυσικής αγωγής μίλησε στο 12sports για την κατάσταση που επικρατεί στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Απότομα πατήσαμε το φρένο όπως και όλες οι ομάδες του ερασιτεχνικού μπάσκετ. Η ανάγκη προστασίας της υγείας όλων σαφέστατα μπαίνει σε προτεραιότητα, ωστόσο υπάρχει μεγάλη πίκρα για την προσπάθεια που είχε καταβληθεί τους προηγούμενους μήνες. Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός περνάει τα χειρότερα του, πέρα από τις πολλές δυσκολίες που όλα τα σωματεία αντιμετωπίζουν υπό φυσιολογικές συνθήκες, τώρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν αόρατο εχθρό που επιβάλλει την διακοπή κάθε δραστηριότητας. Η ομάδα μας ξεκίνησε και έχει προσδοκίες από τη φετινή σεζόν.

Προσδοκίες για μια σεζόν διαφορετική από τις προηγούμενες. Οι παίκτες μας σε όλα τα τμήματα έδειχναν μεγάλο ζήλο σε όλη τη διάρκεια της προαγωνιστικής περιόδου και ήταν έτοιμοι τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά για το κάτι παραπάνω. Δυστυχώς διακόψαμε. Ελπίζουμε να είναι κάτι προσωρινό και από την καινούργια χρονιά να μπορέσουμε να ξαναμπούμε στις προπονήσεις και στους αγώνες μας. Δίνουμε ίσως το πιο δύσκολο αγώνα αυτήν την περίοδο, μόνο που αυτήν την φορά είμαστε όλοι  μια ομάδα και ως μια ομάδα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε! Για να είμαστε όλοι εκεί την επόμενη μέρα σε ένα τζάμπολ ζωής για τα νησιά και τη χώρα μας».

12sports.gr

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.