''Στην Ακαδημία γίνεται σωστή δουλειά''

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2020

Ο προπονητής της Ακαδημίας Καλύμνου Χρήστος Καλαϊτζίδης, από τη Ρόδο που βρίσκεται, μίλησε στο 12sports για το ξεκίνημα της σεζόν, την πορεία του συλλόγου και την περίοδο της πανδημίας. Ο Θεσσαλονικιός προπονητής έχει γίνει πλέον... Καλύμνιος, με την Ακαδημία πλέον να μετράει περίπου 190(!) παιδιά στις τάξεις της. Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πανδημία με τον κορωνοϊό: «Είναι πολύ περίεργη και δύσκολη η χρονιά φέτος για όλους μας. Αυτό που προέχει είναι η υγεία όλων. Να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε αυτή την πανδημία όσο πιο ανώδυνα γίνεται και όταν με το καλό τελειώσουν όλα, να ξαναβρεθούμε όλοι στα γήπεδα».

Για την αύξηση στα παιδιά του συλλόγου: «Όσο για την ομάδα μας θέλω να πω ότι ενώ στο ξεκίνημα φοβόμασταν ότι θα έχουμε απώλειες λόγω του φόβου των γονέων εξαιτίας της πανδημίας εκπλαγήκαμε ευχάριστα γιατί είχαμε μεγάλη αύξηση στα παιδιά και είχαμε φτάσει πριν το νέο lock down στα 190. Εδώ θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς που εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους στην Ακαδημία μας. Έχουμε καταφέρει έτσι μετά το κενό που έχουμε στις ηλικίες των 2006 και 2007 να έχουμε ανά έτος και τμήμα και για τα αγόρια και τα κορίτσια. Αυτό από μόνο του είναι τεράστια επιτυχία και δείχνει ότι με την οργανωμένη και σωστή δουλειά που γίνεται το μέλλον της Ακαδημίας θα είναι ευοίωνο. 

Για τα αγωνιστικά τμήματα της Ακαδημίας: «Έχουμε δύο πολύ δυνατές ομάδες στο εφηβικό και στο παιδικό όπου ο στόχος είναι το πρωτάθλημα Δωδεκανήσου και γιατί όχι να επαναλάβουμε και την τεράστια επιτυχία πριν 2 χρόνια των παίδων μας με την συμμετοχή στο F6 του πανελλήνιου πρωταθλήματος. Πάντως και στα υπόλοιπα τμήματα οι ομάδες μας είναι πολύ ανταγωνιστικές. Αυτό δείχνει τη δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία σε όλους τους τομείς. 

Για την διοίκηση-παρέα: «Η διοίκηση της ομάδας είναι μια παρέα που όλοι τρέχουν για το καλό του συλλόγου. Από τον πρόεδρο Μιχάλη Τρικοιλη μέχρι και τα απλά μέλη της ομάδας που αφιερώνουν πολύ χρόνο για να λειτουργούν όλα καλά στην ομάδα και τούς ευχαριστώ όλους. Κλείνω με μια ευχή, να είμαστε όλοι εκεί όταν τελειώσει αυτή η πανδημία».

12sports.gr

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.