Ε.Α.ΚΑ: Ευχαριστούμε την Α.Ε Δικαίου για την φιλοξενία

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 04 Οκτωβρίου 2020

Ευχαριστήρια ανακοίνωσε εξέδωσε η Ε.Α.ΚΑ που βρέθηκε χτες στο ανοιχτό γήπεδο Πυλίου για φιλικές αναμετρήσεις απέναντι στην Α.Ε Δικαίου σε επίπεδο Παγκορασίδων και παμπαίδων.

Αναλυτικά:

Το Σάββατο, 3/10/2020, η Ε. Α. Καλύμνου ταξίδεψε στο Πυλί Κω προκειμένου να συμμετάσχει στους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας ανάμεσα στην Α.Ε Δικαίου και Ε. Α Καλύμνου κατηγορία Παγκορασίδων και Παμπαίδων. Τις ομάδες συνόδευσε ο προπονητής των Παγκορασίδων Γιώργος Μαύρος καθώς ο προπονητής των Παμπαίδων μας Στέλιος Ελ Κολί για προσωπικούς λόγους δεν μπόρεσε να συνοδεύσει κι αυτός την αποστολή.
Στο ανοικτό γήπεδο Μπάσκετ Πυλίου οι ομάδες δοκίμασαν διάφορα σχήματα, έπαιξαν όλοι οι παίκτες και μάλιστα για κάποιους ήταν η πρώτη φορά που είχαν αυτήν την εμπειρία. Οι ομάδες παρουσίασαν ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και πιστεύουμε πως θα μας χαρίσουν μία ωραία αγωνιστική περίοδο.
Ευχαριστούμε τους παράγοντες της Α.Ε Δικαίου Κω για την φιλοξενία και ιδιαίτερα τον προπονητή τους, Δημήτρη Τζουμάκα, για την υποδοχή και άριστη συμπεριφορά του προς παίκτες και παράγοντες της Ε.Α Καλύμνου. Ραντεβού στην νέα αγωνιστική!!!

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.