Νέα προβλήματα στην Κάλυμνο

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2020

Τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό στο ακατάλληλο κλειστό γυμναστήριο της Καλύμνου, αφού υπάρχει θέμα και με τη γραμματειακή υποστήριξη, αφού τα ηλεκτρονικά μηχανήματα δεν είναι με βάση τους κανονισμούς.

Μάλιστα, ο Σ.Κ.Κ.Δ. με έγγραφο του στην Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου και τον Δήμο Καλύμνου, το οποίο υπογράφει η πρόεδρος Πένυ Παπακώστα αναφέρει τα εξής:

«Κύριε πρόεδρε, κύριοι  της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ., εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος (ευελπιστούμε) και με αφορμή τις έντονες διαμαρτυρίες των κριτών αλλά και των συναδέλφων διαιτητών κατά την προηγούμενη περίοδο, σε σχέση με τα ηλεκτρονικά του γηπέδου της Καλύμνου, είναι ανάγκη να σας ενημερώσουμε, διεξοδικά για την κατάσταση. Τα ηλεκτρονικά τα οποία χειρίζονται οι κριτές μέλη μας κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, δεν είναι σύμφωνα με τους κανονισμούς (η συσκευή των 24’’ και ο χρόνος βρίσκονται στην ίδια ηλεκτρονική συσκευή, άρα δεν υπάρχει δυνατότητα να γίνει χρήση από δύο άτομα, όπως προβλέπεται) και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα αφενός μεν να δυσχεραίνει το εξαιρετικά τη διεξαγωγή των αγώνων και αφετέρου να δημιουργούνται εντάσεις στους αγωνιστικούς χώρους. Παρακαλούμε, στο πλαίσιο της μεταξύ μας άριστης συνεργασίας μα ασκήσετε κάθε έλεγχο προκειμένου να συμμορφωθούν οι αρμόδιοι σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς. Ενημερώνω ότι έχει σταλεί επιστολή στο Δήμο Καλύμνου, καθώς και προς κάθε αρμόδιο- υπεύθυνο του γηπέδου Καλύμνου»

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.