Και επίσημα στην Α.Ε Δικαίου ο Γιάννης Παπούλης

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2020

Και επίσημα στο τεχνικό τιμ της Α.Ε Δικαίου θα βρίσκεται φέτος ο Γιάννης Παπούλης όπως ανακοίνωσε στο επίσημο site και η ομάδα των κυανόλευκων.

Αναλυτικά:

Μετά την ενίσχυση του ανδρικού μας με Κώους αθλητές (Χατζησταμάτης Α., Δρόσος Π., Δρόσος Ζ., Χατζηνικολάου Π., Μεταξωτός Ν.), ήρθε η στιγμή και για την ενίσχυση του προπονητικού επιτελείου μας, εν’ όψει της Γ’ Εθνικής !

Ο Γιάννης Παπούλης, διετέλεσε προπονητής στην ομάδα μας επί 5ετία (2006-2011) και μετά από 9 χρόνια, επιστρέφει κοντά μας αυτή την φορά σαν συνεργάτης του Δημήτρη Τζομάκα, για να βοηθήσει με την εμπειρία του την προσπάθεια της ομάδας μας στην 1η μας συμμετοχή στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Γιάννη καλώς ήρθες !

Οι δηλώσεις του Παπούλη

“Αποδέχθηκα την πρόταση της Α.Ε ΔΙΚΑΙΟΥ με μεγάλη χαρά και χωρίς δεύτερη σκέψη. Πιστεύω πάρα πολύ στο εγχείρημα που πραγματοποιείται με την στελέχωση της ομάδας από αθλητές του νησιού. Με τους περισσότερους -αν όχι με όλους- τους αθλητές της ομάδας, έχω συνεργαστεί στο παρελθόν και τους ξέρω αγωνιστικά. Με τον Δημήτρη Τζομάκα δε, πάνω απ’ όλα μας συνδέει μια μακροχρόνια φιλία , έχουμε παράλληλη αλλά και κοινή πορεία ( ΑΕ ΔΙΚΑΙΟΥ και ΜΙΚΤΕΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ), υπάρχει μία αμοιβαία μπασκετική εκτίμηση και τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του, όπως και την Διοίκηση.

Είμαι έτοιμος να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την φετινή προσπάθεια και ευελπιστώ να βρει και την ανάλογη στήριξη από όλο το νησί.”

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.