Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 3on3 του Φοίβου, έκαναν το 3peat «Da Luz» και «Παραλίγο»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2020

Ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία τρίτο 3on3 Festival Basketball που διοργάνωσε ο Φοίβος στην πλατεία Ανταγόρα με την παρουσία αρκετών ομάδων όλων των ηλικιών αυτό το τετραήμερο.

Οι άνθρωποι του Φοίβου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και έτρεξαν την διοργάνωση όπως έπρεπε σε όλους τους τομείς ξοδεύοντας αρκετό προσωπικό χρόνο με τον πρόεδρο της ομάδας, Νίκο Μιμερίνη να αναλαμβάνει μάλιστα και την παρουσίαση του 3on3.

Σε ότι αφορά τους νικητές το Da Luz κατάφερε να κάνει το 3/3 στην κατηγορία Best Of κερδίζοντας στον τελικό τους Boschetto ενώ το ίδιο έγινε και στην κατηγορία Over 40 με τους «Παραλίγο» να κάνουν επίσης το 3/3 επικρατώντας στον τελικό των «76ers».

Εντυπωσιακός ήταν ο τελικός των U18 εκεί όπου «Lights Out» και «The team» πήγαν σε δύο παρατάσεις με τους «Lights Out» να κατακτούν την πρώτη θέση.  Στην κατηγορία Open οι «Τρεις και ο Κούκος» πήραν την πρωτιά κερδίζοντας τους «3Κ» ενώ σε ότι αφορά τους διαγωνισμούς, στα τρίποντα νικητής αναδείχθηκε ο Βαλάντης Νικολάου και στις ελεύθερες βολές όπου διαγωνίστηκαν οι μικροί ο νεαρός Βασίλης Χατζημάρκος.

Με την ολοκλήρωση των αγώνων έγιναν οι απονομές και αφού βραβεύτηκαν τα παιδιά των κατηγοριών U10, U12 και U15 στην συνέχει ακολούθησαν και οι υπόλοιπες απονομές των μεγαλύτερων κατηγοριών και με την «παράδοση» της κούπας στο «Da Luz» έπεσε η αυλαία αυτής της διοργάνωσης.

To παρών έδωσαν τόσο ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς όσο και η αντιδήμαρχος αθλητισμού και πολιτισμού, Σέβη Βλάχου αλλά και ο αντιπρόεδρος του Λιμενικού ταμείου, Μπάμπης Ναβροζίδης, η αντιπρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ, Σταματία Κανταρζή και ο πατήρ Τάσος Τσουκνιάς που έκαναν τις απονομές στους αθλητές.

* Το giafkasports.gr ήταν χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης και ευχαριστούμε το σωματείο του Φοίβου για την συνεργασία.

 

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.