Ε.Α.ΚΑ: Συγχαρητήρια σε Ακαδημία Καλύμνου και Ξάνθο Πάτμου για τα 3on3

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020

Αρκετοί απ' τους αθλητές και τις αθλήτριες της Ε.Α.ΚΑ συμμετείχαν τόσο στο τουρνουά που διοργάνωσε ο Ξάνθος Πάτμου όσο και σε αυτό της Ακαδημίας Καλύμνου και ο σύλλογος θέλησε με ανακοίνωση του να ευχαριστήσει τις δύο ομάδες.

Αναλυτικά:

Το Δ.Σ της Ε. Α. ΚΑΛΥΜΝΟΥ συγχαίρει την CBA για την πετυχημένη διοργάνωση 3×3 που διεξήχθη αυτές τις ημέρες στο νησί της Καλύμνου.
Το ωραίο σχεδιασμένο γήπεδο στο προαύλιο του Μανιάειου Δημοτικού Σχολείου, τα φώτα, ο ήχος, οι άνθρωποι της Γραμματείας, οι Διαιτητές, οι διοργανωτές δημιούργησαν την ιδανική ατμόσφαιρα για εντυπωσιακά παιχνίδια!!!
Όλοι εμείς στον χώρο της καλαθοσφαίρισης πιστεύουμε πως πέρα από τα κέρδη της άθλησης το Μπάσκετ προσφέρει χαρά στους συμμετέχοντες αλλά και στους θεατές. Και αυτό πράγματι επιτεύχθηκε!!!
Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν στους αθλητές που αγωνίστηκαν καθώς και στους διοργανωτές!!!

Το Δ.Σ της Ε. Α. ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Και το ευχαριστήριο για τον Ξάνθο Πάτμο

Εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας στους διοργανωτές του 6ου τουρνουά 3×3 της Πάτμου, στους συντελεστές αυτής της διοργάνωσης αλλά και στους χορηγούς που επιτρέπουν στην γραφική αυτή γωνιά της Δωδεκανήσου να διοργανώνει για έκτη συνεχή χρονιά τέτοιες ωραίες συναντήσεις με αθλητές από διάφορα μέρη της Ελλάδος, που έρχονται να απολαύσουν την χαρά του αθλήματος. Εμείς να τους ευχηθούμε η Πάτμος να αποκτήσει το κλειστό γήπεδο που τους αξίζει καθώς διαθέτει και τους αθλητές αλλά και τους ανθρώπους που μπορούν να ανεβάσουν το άθλημα στην περιοχή μας.

Τους ευχαριστούμε για την φιλοξενία και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στο έργο τους.
Το Δ.Σ της Ε.Α.ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.