Με απόλυτη επιτυχία το 6ο τουρνουά 3on3 της Πάτμου

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2020

Το 6ο Τουρνουά 3Χ3 Πάτμου για μια ακόμη φορά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Η ζωογόνος δύναμη πίσω από την διοργάνωση είναι τρεις αχώριστες φίλες κ έφοροι του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του συλλόγου οι κες Μαραβέλια Μαρία, Καμπόσου Ειρήνη και Γρύλλη Μαρία που δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό κατάφεραν τηρώντας το κατά νόμο υγειονομικό πρωτόκολλο εκτός από το να προσφέρουν ασφάλεια σε όλους τους εμπλεκόμενους κ μη, να μεταμορφώσουν για έξι ημέρες το νησί της Πάτμου σε ένα απέραντο γήπεδο μπασκετ, προσελκύοντας δεκάδες αθλητές από όλη την Ελληνική επικράτεια συνδράμοντας έτσι το κατά το δυνατόν περισσότερο στην προώθηση των αθλητικών ιδεωδών στη νεολαία μας.

Ο ΑΣ " ΞΑΝΘΟΣ Ο ΠΑΤΜΙΟΣ" θέλει να ευχαριστήσει και να συγχαρεί τους αθλητές που τίμησαν με την παρουσία τους τη διοργάνωση, τους χορηγούς που έχουν σταθεί ως συνοδοιπόροι σε αυτό το εγχείρημα όλα αυτά τα χρόνια, αλλά κυρίως τους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης, τον Δήμο Πάτμου και το ΠΑΤΜΙΟΝ Πνευματικο Κέντρο,αφού δίχως τη δική τους συμβολή το αποτέλεσμα δεν θα ήταν το ίδιο.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει στους ιατρούς του Κ.Υ. Πάτμο τον κ. Παλαιό Αντώνη και την κα. Στρακόσια Ειρήνη Φρατζεσκα, τους διαιτητές κους Αντωνίου Γεωργιο , Φάκαρο Αρη και τις κες Μελλίνη Δήμητρα, Τσατάλιου Έφη που με την ικανότητα τους και την εμπειρία τους μας καθοδήγησαν σε όλη τη διοργάνωση, στους εφόρους όλων των τμημάτων του συλλόγου, στους εθελοντές που δίχως την δική τους συμβολή δεν θα ήταν εφικτή η διοργάνωση και σε όλους εσάς που έχετε σταθεί δίπλα στον σύλλογο αποδεικνύοντας έμπρακτα το ότι "Η ΔΥΝΑΜΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ"

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.