Φωτογραφικές στιγμές απ' το 3on3 του Ξάνθου Πάτμου

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020

Ένα ακόμη μπασκετικό... μαγικό πενθήμερο ολοκληρώθηκε στην Πάτμο! Ο Δήμος του νησιού, το πνευματικό κέντρο και ο τοπικός Ξάνθος πήραν άριστα...10 για ένα ακομη καλοκαίρι, διοργανώνοντας το τουρνουά- θεσμός, στο οποίο συμμετείχαν περισσότεροι από 200 αθλητές από τα Δωδεκάνησα, την Αθήνα και τα Τρίκαλα.

Χθες διεξήχθησαν οι τελικοί και στη συνέχεια έγιναν οι απονομές, σε μία μαγική ατμόσφαιρα, με δεκάδες πυροτεχνήματα και βεγγαλικά, που μετέτρεψαν τη νύχτα σε... μέρα στην Πάτμο. Το ''παρών'' στην τελετή λήξης έδωσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς, ο δήμαρχος Πάτμου Λευτέρης Πέντες, μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης και πολλοί γονείς- συνοδοί, καθώς και απλός φίλαθλος κόσμος.

Από 14 Ιουλίου μέχρι και χθες η καρδιά του μπάσκετ χτυπούσε δυνατά στην Πάτμο... Εκτός από τον τοπικό Ξάνθο, οι ομάδες που συμμετείχαν (εκτός από τις ανεξάρτητες) ήταν οι: Γ.Σ. Διαγόρας, Πήγασος Κρεμαστής, Ακαδημία Καλύμνου, Πανιώνιος Λέρου, Ε.Α. Καλύμνου και Α.Ε. Δικαίου.

Οι διοργανωτές ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Ιούλιο του 2021 και φρόντισαν για μία ακόμη χρονιά ώστε όλοι οι προσκεκλημένοι να περάσουν ένα ξεχωριστό και όμορφο πενθήμερο στην πανέμορφη Πάτμο.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΠΑΤΜΟΥ

Πηγή: 12sports.gr

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.