Αίσθηση με Κεχαγιά η Α.Ε Σαντορίνης

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020

H A.E Σαντορίνης θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α2 και ξεκίνησε το χτίσιμο της νέας σεζόν από μια χαρισματική αθλήτρια και σκόρερ που είχαμε την ευκαιρία να την θαυμάσουμε και στα μέρη όταν με την φανέλα του Ιπποκράτη φόρτωνε το αντίπαλο καλάθια. Η Ζωή Κεχαγιά είναι το μπαμ του καλοκαιριού για την ομάδα της Σαντορίνης.

Η ανακοίνωση του συλλόγου: 

Η Σαντορίνη δίνει δυναμικά το παρόν στο ελληνικό μπάσκετ και η πρώτη μεταγραφή της νέας εποχής, που βρίσκει τη γυναικεία ομάδα του νησιού μας στις εθνικές κατηγορίες, δείχνει τον δρόμο.

Η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης ανακοινώνει με ιδιαίτερη τιμή και χαρά την απόκτηση της Ζωής Κεχαγιά. Μιας σπουδαίας αθλήτριας, που κουβαλά στις πλάτες της μια μεγάλη καριέρα και έρχεται στη Σαντορίνη για να ξυπνήσει το μπασκετικό μας ηφαίστειο.

Η Ζωή Κεχαγιά, γεννημένη στις 12/12/1979, έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή, Ακαδημία Ηλιούπολης, Χολαργό, Αθηναϊκό, Ιπποκράτη Κω, Φάρο και Εσπερίδες και πλέον στο πλούσιο βιογραφικό της θα συμπεριληφθεί και η Σαντορίνη. Κορυφαία στιγμή της καριέρας της ήταν φυσικά η κατάκτηση του Τριπλ Κράουν με τον Αθηναϊκό το 2010. Ο Αθηναϊκός παραμένει η μοναδική γυναικεία ομάδα στην ιστορία με ευρωπαϊκό τίτλο και η Ζωή Κεχαγιά είχε καθοριστική συμβολή σε αυτή την επιτυχία.

“Πάντα ψάχνω νέες προκλήσεις στην καριέρα μου και η Σαντορίνη είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμουν. Σύλλογος με όνειρα να φτάσει ψηλά, να καθιερωθεί στο ελληνικό μπάσκετ. Γνώρισα από κοντά τους ανθρώπους της ομάδας και είμαι σίγουρη για την επιλογή μου. Κτίζουν κάτι υγιές, έχουν όραμα”, σχολίασε η Ζωή Κεχαγιά, που πήρε ήδη τον αγαπημένο της αριθμό, το 10,  και μαζί την πρώτη γεύση από το μπάσκετ στη Σαντορίνη, αλλά και από το γήπεδο στο οποίο θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Σαντορίνης τη νέα σεζόν.

Η Ζωή Κεχαγιά έφτασε στη Σαντορίνη την Κυριακή 12/7 προκειμένου να παρακολουθήσει και το FINAL4 Εφήβων της ΕΣΚΚ.

Η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης και οι συναθλήτριές της την υποδέχτηκαν επίσημα μετά το πέρας του ημιτελικού του FINAL4  κατά τη διάρκεια της απονομής του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Κυκλάδων στο τμήμα Γυναικών της ομάδας μας σε μία λιτή και γεμάτη συγκίνηση εκδήλωση.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.