"Βάζουμε τέλος στις ανυπόστατες φήμες"

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020

Η Ακαδημία Καλύμνου με ανακοίνωση της, θέλει να βάλει τέλος σε όλα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό.

Αναλυτικά: '

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν στα αθλητικά site της Δωδεκανήσου, αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πολλές ανυπόστατες φήμες σχετικά με την ομάδα μας, όσον αφορά την καθημερινότητα αλλά και την λειτουργικότητα της. Δεν επιδιώκουμε την αντιπαράθεση με κανέναν, όμως δεν μπορούμε να αφήσουμε αναπάντητες όλες αυτές τις κακόβουλες φήμες, προκειμένου να δώσουμε σωσίβιο σε κάποιον ή κάποιους που χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους. 

Θέλουμε ΕΠΙΣΗΜΩΣ να ξεκαθαρίσουμε τα παρακάτω για την αποκατάσταση της αλήθειας :

α. Ουδέποτε μπήκαμε στην διαδικασία αλλαγής προπονητή, Η ομάδας διαθέτει 2 άκρως επιτυχημένους προπονητές. Μ΄ αυτούς πορεύεται και μ΄αυτούς θα πορευτεί για πολλά ακόμα χρόνια. Γιατί τέτοια πρεμούρα από ορισμένους « ανώνυμους» κύκλους; Γιατί τέτοια στεναχώρια και απορία ορισμένων πως μπορεί η νυν διοίκηση 5 μήνες πριν τελειώσει η θητεία της, να κλείνει τον προπονητή και να τον αφήνει αμανάτι στην επόμενη Διοίκηση?? ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ!!!

β. Ουδέποτε ο προπονητής μας Χρήστος Καλαϊτζίδης ψάχτηκε να πάει σε άλλη ομάδα (και μάλιστα σε 2) και «έφαγε πόρτα» !!! Είναι το λιγότερο ΚΩΜΙΚΟ και ΑΣΤΕΙΟ!!! Αν ήθελε να φύγει δεν θα επέστρεφε αρχές Ιουνίου για να αρχίσει προπονήσεις, αλλά θα χρησιμοποιούσε ως πρόφαση και δικαιολογία τον κορονοϊό και θα ερχόταν αρχές Σεπτέμβρη, Ή έχετε την εντύπωση ότι αν κάποια στιγμή αποχωρήσει από την ομάδα θα μείνει για πολύ καιρό χωρίς ομάδα;

γ. ΟΥΔΕΙΣ από την ομάδα έπιασε παίκτη άλλης ομάδας προκειμένου να μεταγραφεί σε μας, Αυτές οι τακτικές είναι άλλων που τάζουν σε 12 χρονα κοριτσάκια ότι θα τις κάνουν πρωταθλήτριες Δωδεκανήσου προκριμένου να τις πάρουν στην ομάδα τους. Απεναντίας σε μας έρχονται οι γονείς των παιδιών και ζητούν την μεταγραφή των παιδιών τους στην ομάδα μας. Στις φήμες ότι παίρνουμε όλους τους παίκτες της άλλης ομάδας του νησιού, απαντάμε ότι μέχρι στιγμής έχουν έρθει σε μας δύο αθλητές, ενώ έχουν κάνει την αντίστροφη πορεία 4 αθλητές και αθλήτριες.

δ. Στο σχόλιο ανώνυμου (χα χα χα!!!) φιλάθλου ότι η Ακαδημία δεν κάνει έργο γιατί δεν έχει βγάλει κανένα αξιόλογο αθλητή και το μόνο που κάνει είναι να παίρνει έτοιμους παίκτες από άλλες ομάδας λέμε ότι στα 4 χρόνια ύπαρξης μας, ήδη νεαρή αθλήτρια μας είναι στις προεπιλογές της Εθνικής (ξεκίνησαν περίπου 100 κορίτσια και συνεχίζουν περι τις 30) και νεαρός μας αθλητής πήρε μεταγραφή για κολλέγιο των Αθηνών με ότι αυτό συνεπάγεται. Ανώνυμοι φίλοι και εχθροί της ομάδας Δεν θα απαντήσουμε στα σχόλια κανενός, αλλά δεν θα αφήσουμε και κανέναν να θίγει την τιμή και την υπόληψη της ομάδας και των μελών της (παραγόντων, προπονητών, αθλητών).

Την επόμενη φορά (ελπίζουμε να μην χρειαστεί) δεν θα μιλήσουμε γενικά και αόριστα, αλλά με ονόματα και γεγονότα. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΩΣ ΕΔΩ!!!

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.