Πρωταθλητής σε παμπαίδες και παγκορασίδες ο Ηρακλής 2000

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020

Η καλή δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στον Ηρακλή 2000 αφού η ομάδα της Καρδάμαινας πανηγυρίζει τους τίτλους σε παμπαίδες και παγκορασίδες μετά την σημερινή απόφαση της Τ.Ε.Ε.Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου. Και τα δύο τμήματα με προπονητή τον Αποστόλη Γιασεμή είχαν δείξει ότι βρίσκονται σε τρομερή κατάσταση όντας στην κορυφή της βαθμολογίας πριν το φινάλε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΕ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
Στα ανεπίσημα πρωταθλήματα της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου, ανακοινώνονται οι πρωταθλητές στους ομίλους Ρόδου και νήσων, όπως προκύπτουν από την τελική κατάταξη μέχρι και την επίσημη λήξη λόγω…Covid 19.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ:
ΟΜΙΛΟΣ ΡΟΔΟΥ: Γ.Α.Σ. Ιάλυσος
ΟΜΙΛΟΣ ΝΗΣΩΝ: Ηρακλής 2000
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ:
ΟΜΙΛΟΣ ΡΟΔΟΥ: Γ.Α.Σ. Ιάλυσος
ΟΜΙΛΟΣ ΝΗΣΩΝ: Ηρακλής 2000

Τα συγχαρητήρια του προέδρου

Ο πρόεδρος του Ηρακλή 2000 Μιχάλης Χατζηγιακουμής συνεχάρη τους παμπαίδες και τις παγκορασίδες του συλλόγου για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο βόρειο συγκρότημα. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: ''Συγχαρητήρια στα παιδιά και τον προπονητή για την θεωρητική κατάκτηση των πρωταθλημάτων Παμπαίδων και Παγκορασίδων! Οι ειδικές συνθήκες αυτής της περιόδου τους στέρησαν την δυνατότητα να διεκδικήσουν την 1η θέση στα Δωδεκάνησα. Η τυπική ανακύρηξη τους σε πρωταθλητές βορείου συγκροτήματος αποτελεί μια επιβράβευση για την ποιότητα της δουλειάς που κάνουν και την συνέπεια που επιδεικνύουν. Τους ευχόμαστε, συνεχίζοντας την ίδια προσπάθεια, να συνεχίσουν να βελτιώνονται, να συνεχίσουν να προκρίνονται στις τελικές φάσεις, να παίζουν τα μεγάλα παιχνίδια και να κερδίσουν τίτλους μέσα στον αγωνιστικό χώρο'

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.