Ξεκινάει στις 27 Μαΐου ο Ιπποκράτης

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 25 Μαϊος 2020

Μετά την ενεργοποίηση της Β' φάσης άρσης των περιορισμών στην αθλητική δραστηριότητα, ο Ιπποκράτης θα επαναλειτουργήσει από τη Δευτέρα 1 Ιουνίου τα τμήματα υποδομής για τους αθλητές και τις αθλήτριες που είναι πάνω από 13 ετών οι οποίο έχουν προσκομίσει ήδη τα απαραίτητα έγγραφα.

Τα τμήματα των ΕΦΉΒΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ μας, θα ακολουθήσουν αγωνιστική προετοιμασία για τη (πιθανή) συμμετοχή τους στα Πανελλήνια πρωταθλήματα, καθώς και το τμήμα των Παμπαίδων για πιθανή επανέναρξη του Πρωταθλήματος της ΤΕ ΔΩΔΕΚΑΝΉΣΟΥ.

Για τα τμήματα των μικρότερων ηλικιακά αθλητών μας, θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση για την επανέναρξη λειτουργίας μετά και νεώτερη απόφαση του ΕΟΔΥ και της ΓΓΑ.

Οι προπονήσεις θα γίνονται απογευματινές ώρες -από Δευτέρα έως Παρασκευή-και θα ξεκινήσουν από 27 Μαίου, τηρώντας αυστηρά τις συστάσεις του ΕΟΔΥ και το υγειονομικό πρωτόκολλο ασφαλής άσκησης αθλουμένων, όπως έχει καθοριστεί από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού:

1. Ενημερώνετε άμεσα τον προπονητή σας σε περίπτωση που έχετε κάποιο από τα παρακάτω συμπτώματα (πυρετός, βήχας, δύσπνοια, υπέρμετρη κόπωση/μυαλγίες).
2. Προτιμήστε τη μετακίνησή σας προς και από τον χώρο προπόνησης με το δικό σας μέσο μεταφοράς. Σε περίπτωση μετακίνησης με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς χρησιμοποιείστε μάσκα. Αν μετακινείστε με πούλμαν της ομάδας να κάθεστε στην άκρη κάθε σειράς, με μάσκα.
3. Πλένετε τα χέρια τακτικά με υγρό σαπούνι και νερό ή με υγρό αντισηπτικό.
4. Χρησιμοποιείτε στην προπόνηση αποκλειστικά τα δικά σας αθλητικά είδη τα οποία και θα πλένετε στο σπίτι σας μετά το τέλος της προπόνησης. Στην προπόνηση κρατάτε απόσταση τουλάχιστον δύο μέτρων από κάθε άλλο άτομο.
5. Αποφεύγετε χειραψίες, εναγκαλισμούς και φιλικά χτυπήματα. Δεν αγγίζετε το πρόσωπό σας, δεν τρίβετε τα μάτια σας όταν ιδρώνετε.
6. Αν έρθετε, στη διάρκεια της προπόνησης, σε επαφή με άλλο άτομο, πρώτα πλένετε σχολαστικά τα χέρια σας και μετά το πρόσωπο σας με άφθονο νερό. Η χρήση γαντιών μιας χρήσης δεν υποκαθιστά την υγιεινή των χεριών.
7. Χρησιμοποιείτε αποκλειστικά δικά σας μπουκάλια με νερό, κατά προτίμηση εμφιαλωμένο. Δεν τα μοιράζεστε με κανένα άλλο άτομο!
8. Σε περίπτωση τραυματισμού συναθλητή σας, αφήνετε τον ιατρό ή τον φυσικοθεραπευτή να δώσει τις πρώτες βοήθειες.
9. Δεν χρησιμοποιείτε τα αποδυτήρια, τα ντους, το γυμναστήριο της εγκατάστασης και τη σάουνα. Αποφεύγετε τις τουαλέτες. Αν πρέπει να τις χρησιμοποιήσετε, τοποθετείστε πρώτα απολυμαντικό και κάλυμμα λεκάνης μιας χρήσης. Πλένετε τα χέρια σας σχολαστικά πριν και μετά τη χρήση WC.

WE ARE BACK!!!

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ! 

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.