1η Ιουνίου ξεκινάει προπονήσεις η Ακαδημία Καλύμνου

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 21 Μαϊος 2020

Η Ακαδημία Καλύμνου ενημερώνει τους αθλητές και τις αθλήτριες των αγωνιστικών τμημάτων (παμπαίδες- παγκορασίδες και άνω), ότι μελετά τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, σχετικά με τις ατομικές προπονήσεις στα κλειστά γυμναστήρια.

Τα στελέχη της Ακαδημίας προσπαθούν να βάλουν σε μια σειρά τα ζητούμενα στο Πρωτόκολλο, προκειμένου να γίνουν με ασφάλεια οι προπονήσεις στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλύμνου, με γνώμονα την προστασία της υγείας των αθλητών, προπονητών και του προσωπικού. Οι ατομικές προπονήσεις (τμήματα με ανώτερο αριθμό 12 αθλητών και του προπονητή) θα αρχίσουν την 1η Ιουνίου.

Προκειμένου να εισέλθει οποιοσδήποτε αθλητής ή αθλήτρια στο γήπεδο θα πρέπει να συμπληρώσει τα παρακάτω έγγραφα: α. Έντυπο ιατρικού ιστορικού του αθλούμενου για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα β. Ιατρική βεβαίωση υπογεγραμμένη από παθολόγο ότι είναι υγιής και δεν έχει συμπτώματα Covid-19 Τα παραπάνω έντυπα οι αθλητές μπορούν να τα προμηθευτούν από οποιοδήποτε μέλος του ΔΣ ή από το γραφείο της Κούρου Καλλιόπης .

Επισημαίνεται ότι χωρίς τα ανωτέρω έγγραφα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ η είσοδος στο γήπεδο. Καλή αγωνιστική χρονιά. Και να μην ξεχνάμε. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΥΓΕΙΑ!!!

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.