Ιπποκράτης: Συγχαρητήρια σε όλους , επιστροφή σε καθεστώς ασφαλούς και ελεγχόμενης επαναλειτουργίας

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 17 Μαϊος 2020

Ο Α.Σ. ΚΩΩΝ “ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ” συγχαίρει τους αθλητές όλων των ομάδων και όλων των ηλικιών για την συμμετοχή τους στα πρωταθλήματα της Τ.Ε. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ. Επίσης, με μεγάλη περηφάνια, συγχαίρουμε τα τμήματα των εφήβων και των κορασίδων μας, καθώς και τον προπονητή τους, για την ανάδειξή τους σε πρωταθλητές Δωδεκανήσου, έστω και με τον περίεργο αυτό τρόπο λόγο της πανδημίας του COVID-19. Σίγουρα θα επιθυμούσαμε να γίνουν και όλα τα Final-4 αλλά προέχει η υγεία όλων μας.Συγχαρητήρια τέλος θα θέλαμε να δώσουμε και σε όλα τα υπόλοιπα τμήματά μας και τους προπονητές τους, για την αφοσίωση, το ήθος και γενικά την παρουσία τους για μία ακόμα αγωνιστική περίοδο (μήν ξεχνάμε πως οι έφηβοι και οι νεάνιδές μας αγωνίστηκαν και ως άντρες και γυναίκες αντίστοιχα!).

Ο στόχος του συλλόγου μας, που είναι σταθερά η άρτια και οργανωμένη δουλειά στα τμήματα υποδομών, επιτεύχθηκε και με το παραπάνω. Διαχρονικά ο Α.Σ. ΚΩΩΝ “ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ” δουλεύει μεθοδικά στα τμήματα αυτά, γεγονός που εκτός των τίτλων που κάθε χρόνο κατακτά, υποδεικνύεται και με την πρόοδο των αθλητών που προέρχονται από την ακαδημία του, τιμώντας τον με την συμμετοχή τους στις εθνικές ομάδες (ΚΑΛΕΡΓΗ, ΠΑΓΩΝΗ, ΚΕΦΑΛΑΣ, ΓΟΥΝΑΡΗ, ΣΚΟΥΦΗΣ, ΜΑΣΤΟΡΟΣ, ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ) αλλά και σε ομάδες εθνικών κατηγοριών (ΓΟΥΝΑΡΗ, ΚΟΥΖΟΥΚΑ, ΜΑΣΤΟΡΟΣ, ΣΚΟΥΦΗΣ, ΚΕΦΑΛΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΥ, ΧΡΥΣΗΣ, ΒΑΣΗΣ, ΠΛΕΥΡΑΚΗΣ), οι οποίοι μας κάνουν υπερήφανους κάθε χρόνο. Ανδιαφισβήτητα, η σταθερή αυτή ετήσια παρουσία, μας κατατάσσει στα κορυφαία σωματεία της Δωδεκανήσου.

Πρωταρχικό μέλημά μας από σήμερα, είναι η σωστή μετάβαση από την αναστολή λειτουργίας μας (λόγο COVID-19), σε ένα καθεστώς ασφαλούς και ελεγχόμενης επαναλειτουργίας, περιμένοντας με ανυπομονησία την έναρξη των προπονήσεων από την Δευτέρα για τα παιδιά άνω των 13 ετών. Σκοπός μας είναι να μπορούν οι αθλητές μας να προπονούνται, τηρώντας όλους τους απαραίτητους κανόνες υγιεινής και προφύλαξης, χωρίς να κάνουμε καμία έκπτωση στην ποιότητα και την ένταση της προπόνησής τους.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.