Αναγνωρίστηκε από την Γ.Γ.Α. ο Έσπερος

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 13 Μαϊος 2020

Ο Έσπερος Κω αναγνωρίστηκε και επίσημα από τη Γ.Γ.Α. και ανακοίνωσε τα εξής: ''Ο Α.Σ. Έσπερος Κω λίγο πριν τα πρώτα του γενέθλια ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά, την απόκτηση της Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης για το άθλημα της Καλαθοσφαίρισης, από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, επιτυχία η οποία αποτελούσε πρώτιστο στόχο του συλλόγου από τη στιγμή της ιδρύσεώς του.

Χρειάστηκε προσπάθεια μηνών και συνεχής δουλειά προκειμένου να συγκεντρωθούν τα δικαιολογητικά και να πληρούνται στο έπακρο όλες οι απαιτούμενες προϋποθέσεις, οι οποίες είναι αρκετές και αφορούν στα όσα ορίζονται από τον νέο αθλητικό νόμο. Με την υπ. αριθ. ΥΠΠΟΑ/ΓΔΟΑ/ΔΑΑ/ΤΑΦ/136311/5230/2369/445/29-4-20 απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ο Α.Σ. ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ αποτελεί ένα από τα ελάχιστα -ενεργά- σωματεία καλαθοσφαίρισης της Δωδεκανήσου που έχουν αποκτήσει την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση.

Στις 15 Μαΐου 2020, θα είναι δυνατό, μέσω της ιστοσελίδας της ΓΓΑ και κάνοντας χρήση του ειδικού αριθμού μητρώου μας να καταχωρηθούμε στην πλατφόρμα των εγγεγραμμένων Σωματείων, αποδεικνύοντας έμπρακτα, τις σωστές βάσεις που εξαρχής ως Σύλλογος έχουμε θέσει καθώς και την απόλυτη εναρμόνιση του καταστατικού του σωματείου μας με την αθλητική νομοθεσία της οποίας η εφαρμογή εξασφαλίζει τη συμμετοχή των αθλητών μελών του συλλόγου μας σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες μας, εκτός των άλλων, έχουν εξασφαλίσει ότι η αθλητική τους εμπειρία και η θητεία τους στον Α.Σ. ΕΣΠΕΡΟ ΚΩ αναγνωρίζεται επίσημα, στην περίπτωση που για παράδειγμα θελήσουν αργότερα να παρακολουθήσουν σχολή προπονητικής καλαθοσφαίρισης. Ραντεβού στα γήπεδα λοιπόν….''

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.