Α.Ε. Δικαίου: Μήνυμα της προέδρου της ομάδας μας, Αγγελικής Προύζου

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 14 Απριλίου 2020

Αγαπητοί αθλητές, αγαπητοί γονείς, αγαπητοί φίλαθλοι .

Το φετινό Πάσχα είναι διαφορετικό για όλους μας. Συνήθως τέτοια εποχή κάθε χρόνο τα τμήματα της ομάδας μας προετοιμάζονται για την συμμετοχή τους στα αντίστοιχα Final-4. Σε πρωτόγνωρες συνθήκες για όλη την ανθρωπότητα, η ομάδα μας -ακολουθώντας το γράμμα του Νόμου- έχει αναστείλει τις αθλητικές της δραστηριότητες λόγω ανωτέρας βίας, κάτι το οποίο φυσικά ισχύει και όλα τα αθλητικά "δρώμενα" στην χώρα μας.

Φέτος που -για το καλό όλων μας- πρέπει να μείνουμε στο σπίτι, νοιώθω την ανάγκη να στείλω ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για την επόμενη μέρα. Ελπίζω μέσα από αυτή την κρίση να βγούμε όλοι πιο δυνατοί. Είναι, αυτή ακριβώς η στιγμή να αντλήσουμε το κουράγιο που απαιτείται από το Θείο Πάθος και την Ανάσταση του Κυρίου μας.

Είναι, άλλωστε, αυτό το κορυφαίο και διαχρονικό μήνυμα των ημερών: Μετά το Γολγοθά έρχεται η Ανάσταση, μετά τη δοκιμασία προσβλέπουμε στην Ανάταση.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβούλου της Α.Ε. Δικαίου, σας εύχομαι ολόψυχα υγεία στις οικογένειές σας και καλό Πάσχα !!! Αγγελική Προύζου πρόεδρος Δ.Σ. Αθλητικής Ένωσης Δικαίου

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.