Έκτακτη ανακοίνωση της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ.

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020

Με ανακοίνωση της, η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου ανακοινώνει την αναστολή των ανεπίσημων πρωταθλημάτων παμπαίδων και παγκορασίδων, καθώς και του τουρνουά μίνι. Τα υπόλοιπα πρωταθλήματα θα συνεχιστούν κανονικά μέχρι νεοτέρας και η Τ.Ε. θα ακολουθήσει τις οδηγίες και αποφάσεις της Ομοσπονδίας. Αυτό σημαίνει ότι αναβάλλονται όλα τα παιχνίδια των παμπαίδων, παγκορασίδων και μίνι, που έχουν προγραμματιστεί τουλάχιστον μέχρι και τις 22 Μαρτίου. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ.: ''Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου ανακοινώνει την αναστολή της λειτουργίας των πρωταθλημάτων παμπαίδων και παγκορασίδων, καθώς και του τουρνουά μίνι, τουλάχιστον μέχρι και την Κυριακή 22 Μαρτίου. Όσον αφορά στα υπόλοιπα επίσημα πρωταθλήματα (άνδρες, γυναίκες, παίδες, κορασίδες, έφηβοι, νεανίδες), η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου θα ακολουθήσει και θα συμμορφωθεί με τις αποφάσεις- οδηγίες της Ομοσπονδίας''.

Νέες διευκρινίσεις της Ε.Ο.Κ.

Σύμφωνα με την υπ’ αρ. Δ1α/ΓΠ. Οικ. 15954 (ΦΕΚ 726 Β’/8-3-2020) Υπουργική απόφαση, η διεξαγωγή όλων των αθλητικών αναμετρήσεων θα γίνουν χωρίς την παρουσία φιλάθλων από 09/03 έως και την Κυριακή 22/03/2020, για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας και πιο συγκεκριμένα επιτρέπεται η είσοδος μόνο:
21 άτομα από το κάθε σωματείο και συγκεκριμένα οι αθλητές, οι προπονητές, ο ιατρός, ο φυσιοθεραπευτής και Πρόεδρος, μέλη του Δ.Σ. της κάθε ομάδας, που θα αναγράφονται σε ειδική κατάσταση.
Οι Διαιτητές, η Γραμματεία, ο Κομισάριος, ο Ιατρός αγώνα, ο Παρατηρητής αγώνα εφόσον ορισθεί.
Τα δύο (2) άτομα της Στατιστικής Υπηρεσίας για την Α2 Εθνική κατηγορία Ανδρών και για την Α1 Εθνική κατηγορία Γυναικών.
Μέλη Δ.Σ. ΕΟΚ, των Τοπικών Ενώσεων και Επιτροπών της ΕΟΚ.
Επιπλέον εφόσον υπάρχει ζωντανή μετάδοση ή βιντεοσκόπηση από ένα άτομο στην κάθε περίπτωση με σχετική άδεια από την ΕΟΚ.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.