Η κοπή της πίτας του Ιπποκράτη (pics)

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020

Με την παρουσία όλων των αθλητών και αθλητριών του συλλόγου πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός και η κοπή της καθιερωμένης πίτας στο κλειστό γυμναστήριο, παρουσία των μελών του Δ.Σ. των προπονητών και των φίλων της ομάδας. 

Ο υπεύθυνος της ακαδημίας του Ιπποκράτη, Γιάννης Παπούλης μίλησε εκ μέρους του συλλόγου για την φετινή προσπάθεια που καταβάλλει το σωματείο, παρά τα προβλήματα που αρχικά κλήθηκε να αντιμετωπίσει. 

Η ομάδα έχει σταθεροποιηθεί κάνοντας αξιόλογα βήματα, δίνοντας την ευκαιρία στους νεαρούς αθλητές να αποκτήσουν περισσότερες εμπειρίες και χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια. 

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Αντ/ρχης Παιδείας- Δια βίου Μάθησης και Απασχόλησης  Γιάννης Κρητικός δίνοντας τις ευχές του, καθώς και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού κα. Βλάχου Σέβη. 

Ακολούθησε η κοπή της πίτας από την Αντιπρόεδρο του συλλόγου κα. Κουλάκη Σέβη που με την σειρά της ευχήθηκε υγεία για τους αθλητές και όλο τον κόσμο. Στην εκδήλωση βρέθηκε και ο Δήμαρχος της Κω, Θεοδόσης Νικηταράς καθώς και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ, Παναγιώτης Χατζηχριστοφής. 

Όλοι οι αθλητές ανά τμήματα πήραν ατομικό κέικ και χυμό που πρόσφεραν τα μέλη τη διοίκησης του Ιπποκράτη. 

Καλλιόπη Δανελλάκη

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.