Οι ομάδες που προκρίθηκαν στα Final-4

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020

Η κανονική περίοδος των πρωταθλημάτων πλησιάζει προς το τέλος και οι περισσότερες ομάδες που θα συμμετέχουν στα φάιναλ-φορ είναι ήδη γνωστές. Το 12sports κάνει το «ταμείο» και σας παρουσιάζει την κατάσταση σε όλα τα «μικρά» πρωταθλήματα, καθώς και τα εισιτήρια που έχουν ήδη κριθεί,
ΕΦΗΒΟΙ: Ο Κολοσσός και ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος προκρίθηκαν ήδη στο φάιναλ-φορ των εφήβων από τον όμιλο Ρόδου, όπως και ο Ιπποκράτης Κω από τον όμιλο νήσων. Η δεύτερη θέση θα κριθεί ανάμεσα στην Ακαδημία Καλύμνου και τον Φοίβο Κω, με τον Ιπποκράτη να έχει τον άχαρο ρόλο του ρυθμιστή αφού θα παίξει και με τις δύο ομάδες στο κλειστό γυμναστήριο της Κω. Αν τους κερδίσει και τους δύο, τότε θα προκριθεί στο F.F. η ομάδα της Καλύμνου.
ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, ο Κολοσσός Ρόδου, ο Ιπποκράτης Κω και η Ε.Α. Καλύμνου είναι οι τέσσερις ομάδες του φάιναλ-φορ. Στον όμιλο νήσων η πρώτη θέση και κατά συνέπεια και τα ζευγάρια των ημιτελικών θα κριθούν στο παιχνίδι Ιπποκράτης- Ε.Α.ΚΑ., με την ομάδα της Καλύμνου να έχει κερδίσει με 57-51 στο πρώτο παιχνίδι. Άρα για να κόψει πρώτος το νήμα ο Ιπποκράτης θέλει νίκη με +7.
ΠΑΙΔΕΣ: Ο Κολοσσός, ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, ο Ηρακλής 2000 και ο Πανιώνιος Λέρου θα είναι οι τέσσερις ομάδες που θα προκριθούν στο φάιναλ-φορ. Οι τρεις πρώτες έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση τους και θα τους ακολουθήσει και η ομάδα της Λέρου. Ο Κολοσσός φέρεται να έχει σημαντικό προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου.
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Κι εδώ είναι γνωστές οι τέσσερις ομάδες: Ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, ο Γ.Σ. Διαγόρας, ο Ιπποκράτης Κω και ο Ηρακλής 2000 είναι οι διεκδικητές του τροπαίου. Τεράστιο φαβορί για τον τίτλο είναι ο Ιπποκράτης Κω.
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ: Από τους ομίλους Ρόδου δύσκολα θα χάσουν την πρόκριση ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος και ο Κολοσσός Α’, ενώ από τον όμιλο νήσων ο Ηρακλής 2000 έχει προβάδισμα πρόκρισης και θα γίνει μάχη ανάμεσα σε Ακαδημία Καλύμνου, Ιπποκράτη Κω και Α.Ε. Δικαίου για το άλλο εισιτήριο.
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος θα προκριθεί στο φάιναλ-φορ και η δεύτερη θέση θα κριθεί στο παιχνίδι Γ.Σ. Διαγόρας- Πήγασος Κρεμαστής. Στον όμιλο νήσων πρώτος θα είναι ο Ηρακλής 2000 και το δεύτερο εισιτήριο θα κριθεί ανάμεσα σε Α.Ε. Δικαίου και Ακαδημία Καλύμνου, με την κωακή ομάδα να έχει κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι στην Κάλυμνο. Φαβορί για τον τίτλο θεωρείται ο Ηρακλής 2000.

12sports.gr

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.